Σάββατο 6 Απρίλη 2019 - Κυριακή 7 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Την Τετάρτη 10 Απρίλη ψήφο στην «Πανσπουδαστική»!

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, που φέτος πραγματοποιούνται την Τετάρτη 10 Απρίλη, στην πλειοψηφία των συλλόγων όλης της χώρας, για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων.

«Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη διαφορά!», τονίζει η «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας», καλώντας σε μαζική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της στους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, υπογραμμίζοντας ότι μόνο έτσι θα στείλουν μήνυμα πραγματικής καταδίκης της πολιτικής που τους στερεί δικαιώματα στη μόρφωση και τη ζωή.

«Η μαζική συμμετοχή και η στήριξη στην "Πανσπουδαστική ΚΣ" σε όλη την Ελλάδα είναι μια πρώτη, μαζική απάντηση σε όλους όσοι θέλουν τη νεολαία αμέτοχη, τους φοιτητές συνένοχους, θεατές στη σαπίλα του αστικού πολιτικού συστήματος», σημειώνει η ΚΝΕ, τονίζοντας ότι «μόνο έτσι μπορεί η νεολαία να τους χαλάσει τα σχέδια γιατί αυτή η πολιτική και οι συνέπειές της δεν έχουν τελειωμό».

Παράλληλα, καλεί τους φοιτητές και τους σπουδαστές να αρπάξουν την ευκαιρία και:

  • Να πολλαπλασιάσουν τη δύναμή τους! Να ψηφίσουν ΚΚΕ παντού!
  • Να δυναμώσουν και να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της «Πανσπουδαστικής ΚΣ»!
  • Να δυναμώσουν τον σύλλογό τους εκλέγοντας αγωνιστές εκπροσώπους που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους και όχι τα συμφέροντα των επιχειρηματιών!

«Οσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός είσαι εσύ!», σημειώνει η ΚΝΕ απευθυνόμενη στους φοιτητές μπροστά στις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Να σημειώσουμε ότι δικαίωμα ψήφου στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη των Συλλόγων, που ψηφίζουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει η Εφορευτική Επιτροπή που ορίζεται σε κάθε σύλλογο. Για τα αποτελέσματα ισχύει το σύστημα της απλής αναλογικής και τα λευκά ψηφοδέλτια καταμετρούνται στα έγκυρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ