Παρασκευή 5 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφθεί το 63ο Γυμνάσιο στον Βοτανικό.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΕ Πειραιά Αττικής με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Πρόνοιας και της Ειδικής αγωγής. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα της Β' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (Δραγάτση 1Α). Θα απευθύνει χαιρετισμό η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στη Λαμπρινή και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο «Galleone» στην πλατεία Αγ. Αντρέα. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μετς, στο καφέ «Nuestra Familia» (Αναπαύσεως 18).

Την Κυριακή 7 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., στο Γαλάτσι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με ομιλητές τον Γιάννη Πρωτούλη και τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου.

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί τα Αναφιώτικα και θα έχει συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής. Στις 7 μ.μ., θα επισκεφθεί το Μαρκόνι.

-- Στις 11 π.μ., σε συζήτηση - σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61), με θέμα «Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019. Συζητάμε για την Παιδεία και τα σχολεία της πόλης μας», θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τη Δευτέρα 8 Απρίλη στις 7 μ.μ., στη Νέα Ιωνία, στο Παναιτώλιο (Καλογρέζα), θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Κώστας Κατημερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή:

-- Ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στο Δασαρχείο της Δράμας, μαζί με τον Γιώργο Μήτρου, υποψήφιο δήμαρχο Δράμας. Στις 12 μ. θα περιοδεύσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

-- Ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων, Γιώργο Δελιχά, θα επισκεφθούν στις 10 π.μ. το Νοσοκομείο Λαμίας.

Αύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Πέλλας, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (αίθουσα Η/Υ), θα μιλήσουν η Ολυμπία Παπαδοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Πέλλας, και ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ