Σάββατο 6 Απρίλη 2019 - Κυριακή 7 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Σπύρος ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ

Γιος του αείμνηστου κομμουνιστή δημάρχου Πετρούπολης Νίκου Παξιμαδά

Πάντα, από τη γέννησή μου μέχρι σήμερα, η σχέση μου με το ΚΚΕ ήταν άρρηκτα δεμένη μαζί του. Από τα χρόνια των φυλακίσεων και των εξοριών, μέχρι και σήμερα, πάντα ήμουν στο πλάι του ΚΚΕ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι και διαφορετικά αφού και μέσα στο σπίτι μας δέσποζε η μορφή του κομμουνιστή δημάρχου της Πετρούπολης Νίκου Παξιμαδά. Ολη του τη ζωή, ήταν αγώνας για μια καλύτερη ζωή, για μια καλύτερη Πετρούπολη. Αλλωστε, ο κόσμος της Πετρούπολης γι' αυτά τα ιδανικά του, γι' αυτούς τους αγώνες τον εξέλεγε δήμαρχο για 30 χρόνια. Σήμερα ζούμε μια κατάσταση που πάει από το κακό στο χειρότερο. Πετσοκομμένες συντάξεις, υποβάθμιση της Παιδείας, της Υγείας, της κοινωνικής πολιτικής. Αυτοί που το παίζουν δήθεν αριστεροί και θα έσκιζαν τα μνημόνια, μας φέρανε και άλλα, μας δένουν πιο σφιχτά στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Υπάρχει ελπίδα;

Μόνο αν ο λαός πιστέψει στη δύναμή του και πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μόνο αν δυναμώσει το ΚΚΕ παντού και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις επερχόμενες εκλογές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και τοπικές.

Στην Πετρούπολη έχουμε την τύχη να έχουμε δήμαρχο τον Βαγγέλη τον Σίμο, έναν νέο κομμουνιστή που συνεχίζει τις παρακαταθήκες των παλιών κομμουνιστών δημάρχων.

Πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια ρότα αναδεικνύοντας ξανά τον Βαγγέλη Σίμο δήμαρχο Πετρούπολης.

Παράλληλα, στις εκλογές για την Περιφέρεια να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη. Και βέβαια στις ευρωεκλογές ΚΚΕ δαγκωτό αν θέλουμε να δυναμώσουν οι αγώνες, να δούμε επιτέλους καλύτερες μέρες εμείς και τα παιδιά μας.

Αλλος δρόμος δεν υπάρχει!!!

Παντού ισχυρό ΚΚΕ! Και στην Πετρούπολη δήμαρχο ξανά τον αγωνιστή - κομμουνιστή Βαγγέλη Σίμο!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ