Τετάρτη 3 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΛΕΣΒΙΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μαζική συγκέντρωση - μήνυμα συμπόρευσης

Μήνυμα συσπείρωσης και δράσης για να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ παντού έστειλε η μαζική συγκέντρωση Λέσβιων Αττικής που πραγματοποιήθηκε από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος και την Κομματική Επιτροπή Αιγαίου, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Αθήνα.

Στη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν Μυτιληνιοί που μένουν για χρόνια στην Αθήνα, αντάμωσαν παλιοί φίλοι και συμπατριώτες, συζήτησαν για τα προβλήματα του νησιού και ανέλαβαν την ευθύνη να διαδώσουν πλατιά σε εργατόκοσμο το κάλεσμα ενίσχυσης του Κόμματος, σε ένα νησί με μεγάλη ιστορική παράδοση αγώνων και κορυφαίων στιγμών του λαϊκού κινήματος. Το κάλεσμα να μη χαθεί ούτε μια ψήφος ετεροδημοτών μπροστά στις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Στρατής Κόρακας, εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Λάζαρος Κυρίτσης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου.

Ομιλητές ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, Μυτιληνιός στην καταγωγή, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο νησί της Λέσβου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»: Ο Γιάννης Συκάς για το δήμο Δυτικής Λέσβου και η Νίκη Τσιριγώτη για το δήμο Μυτιλήνης.

Στις ομιλίες αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες, οι κίνδυνοι συνολικά για το λαό του Ανατολικού Αιγαίου από την εμπλοκή στα ΝΑΤΟικά σχέδια και την τουρκική προκλητικότητα, αλλά και οι διεκδικήσεις για τις οποίες πρωτοστατούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Οπως είπε ο Γ. Πρωτούλης, «την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι εδώ όλα τα προβλήματα, η ανεργία, η αναδουλειά, τα χαμηλά μεροκάματα, οι διευθυντές στα σούπερ μάρκετ που διατάζουν τα παιδιά να χαμογελούν για τα 300 ευρώ που τους δίνουν, οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, τα προσφυγικά κύματα, τα χάλια στην Παιδεία και την Υγεία. Αρα την επόμενη μέρα πρέπει να είναι εδώ πιο ισχυρό το ΚΚΕ. Με περισσότερους εκλεγμένους κομμουνιστές δημάρχους, περισσότερους εκλεγμένους στις Περιφέρειες, βουλευτές και ευρωβουλευτές».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ