Τετάρτη 3 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΕΠΟΛΙΑ
Με το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες που αποτελεί εγγύηση αγωνιστικότητας

Σε καταστήματα της περιοχής των Σεπολίων περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ το Σάββατο 30/3, με επικεφαλής τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Με τον «Ριζοσπάστη» και το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές στο χέρι, οι δυνάμεις του Κόμματος συνομίλησαν με τους αυτοαπασχολούμενους και τους κατοίκους της περιοχής, καλώντας σε στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ παντού. Συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Από τη συζήτηση με εργαζόμενους αναδείχτηκαν η εντατικοποίηση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, η κοροϊδία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, η δουλειά με 300 ευρώ, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας. Ενώ από τους αυτοαπασχολούμενους αναδείχθηκε ότι η όποια αύξηση του τζίρου επιτυγχάνεται με ατελείωτες ώρες δουλειάς, σε πιο δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας και ότι πλέον κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι. Τα μέλη του Κόμματος ανέδειξαν ότι αυτό που βιώνουν τα εργατικά - λαϊκά στρώματα είναι αποτέλεσμα της ενίσχυσης των μεγάλων επιχειρήσεων, των μονοπωλίων και στο Εμπόριο, η στήριξή τους τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Τέλος, ο Κώστας Παπαδάκης κάλεσε το λαό των Σεπολίων να πάρει θέση μάχης με βάση τη ζωή του και την πείρα του, να πάρει μέρος στην πάλη για την αλλαγή των συσχετισμών προς όφελος του λαού και να ενισχύσει το ΚΚΕ, σε όλες τις κάλπες, που αποτελεί εγγύηση ανιδιοτέλειας και αγωνιστικότητας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ