Παρασκευή 29 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΕΡΑΤΖΗ ΙΜΠΡΑΜ
Το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ να φτάσει σε κάθε λαϊκό σπίτι της μειονότητας

Ο Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, σημείωσε ότι το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ πρέπει να φτάσει σε κάθε λαϊκό σπίτι της μειονότητας, τονίζοντας ότι «δεν είναι ένα απλό κάλεσμα. Είναι μια επιλογή μάχης για τους ανθρώπους του μόχθου που δεν συμβιβάζονται με τη φτώχεια, την ανεργία, την εγκατάλειψη». Και προέτρεψε «καθαρά - δυνατά - τίμια: ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες!».

Σημείωσε πως «Ζούμε σε μια περιοχή όπου ενώ παράγεται τεράστιος πλούτος από την εργασία μας, η πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων βιώνει τη φτώχεια», και αναφέρθηκε στη δραματική κατάσταση που ζει ο λαός της περιοχής σε ό,τι αφορά τις παροχές κοινωνικής πολιτικής, της Πρόνοιας και της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τις υποδομές, στα προβλήματα στη μειονοτική Εκπαίδευση που παραμένουν, με το εισόδημα του λαού να μειώνεται συνεχώς, με τα χωριά να ερημώνουν από τη μετανάστευση όπου οδηγεί τους νέους η υψηλή ανεργία και η ανασφάλεια για το μέλλον. Ετσι που να γίνονται πελάτες των δουλεμπορικών γραφείων.

«Ο ένοχος είναι γνωστός και όλο και περισσότερος κόσμος το συνειδητοποιεί», σημείωσε: «Είναι οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους, τις οποίες συνδιαμορφώνει και στηρίζει μέχρι τώρα η κάθε φορά κυβέρνηση της χώρας και η σημερινή. Παράλληλα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χορεύει τον λαό στο ρυθμό των αντιλαϊκών αποφάσεων της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και της γεωστρατηγικής αναβάθμισης.

Αυτές τις αποφάσεις αποδέχονται και υλοποιούν όλοι οι τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες στο πλαίσιο του "Καποδίστρια" και "Καλλικράτη" παλιότερα, του "Κλεισθένη" σήμερα.

Γι' αυτό και η απάντηση πρέπει να είναι ενιαία σε όλες τις κάλπες. Γιατί ο λαός έχει ανάγκη από στήριγμα στον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του, για τον αγώνα ενάντια στον εθνικισμό, που δηλητηριάζει τους λαούς και τους κάνει υποχείρια των ιμπεριαλιστικών σχεδίων, στον αγώνα για την απομόνωση της εγκληματικής Χρυσής Αυγής και κάθε φασιστικού μορφώματος, που παράγει το σύστημα της εκμετάλλευσης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ