Παρασκευή 29 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου (Καρδίτσης 5), η ΚΟΒ Μετάλλου Θριασίου Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - εκδήλωση για τις εκλογές, με εργαζόμενους που είχαν πάρει μέρος στον απεργιακό αγώνα της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφθεί: Στις 12.30 μ.μ. τον Τομέα Καθαριότητας στο Δουργούτι και στις 2 μ.μ. το Γυμνάσιο - Λύκειο που λειτουργεί στο χώρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

-- Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «NEW SIA GREECE S.A.», στη 1 μ.μ. το κτίριο στο Κρυονέρι και στις 2 μ.μ. το κτίριο στον Αγ. Στέφανο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1), σε συγκέντρωση για Λέσβιους της Αττικής, θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης, ο Γιάννης Συκάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, και η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Λογιστών και Ελεγκτών καλούν σε σύσκεψη στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κερατέα, στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου, θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Λαυρεωτικής. Θα μιλήσει ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών καλούν σε συγκέντρωση στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, πλατεία Βικτωρίας), με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Πέραμα, στην Αίθουσα Ποντίων (Λ. Ειρήνης 211), θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Περάματος. Θα μιλήσει ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος. Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή 31 Μάρτη:

-- Στις 12 μ., στη Μάνδρα (καφενείο «Καλογήρου», κεντρική πλατεία), σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Μπάμπης Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος. Νωρίτερα, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή.

-- Στις 11 π.μ., στον Χολαργό, στην αίθουσα του δημαρχείου, ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας, και ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, θα μιλήσουν σε εκδήλωση με θέμα «Τι σχολείο θέλουμε; Η πρόταση του ΚΚΕ για την Παιδεία και ο ρόλος της Τοπικής Διοίκησης».

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στη Σάμο (αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγαίον»), θα μιλήσουν: Η Δήμητρα Παντάπαση, Γραμματέας της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Βασίλης Κοσμάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., στη Λίμνη Εύβοιας (κινηματοθέατρο «Ελύμνιον»), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Στάθης Λιαγκάκης, υποψήφιος δήμαρχος Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Αννας.

-- Στις 7.30 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Αποκορώνου καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της, στο δημαρχείο, στις Βρύσες. Θα μιλήσουν ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Νικήτας Μελισσάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου.

Την Κυριακή 31 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., στην Αμφιλοχία, στην αίθουσα Τρομπούκη, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ηλίας Μάλλιος, υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας.

-- Στις 12 μ., στα Λουτρά Αιδηψού (καφέ «Deux Amies» - έναντι εκδοτηρίων), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης και ο Θανάσης Καμαράτος, υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού.

-- Στις 11.30 π.μ., στη Θάσο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο καφέ «Βυζάντιο» στα Λιμενάρια. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, και ο Νίκος Χρυσάφης, υποψήφιος δήμαρχος Θάσου. Θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 8 μ.μ., στο δήμο Ξηρομέρου, σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-05-03 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-19 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-05 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-30 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-13 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-01-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ