Παρασκευή 29 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Με επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώνεται σήμερα η περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στη Θράκη. Χτες, ο Δ. Κουτσούμπας περιόδευσε στο εργοστάσιο της «Pharmathen» στις Σάπες Ροδόπης, όπου συναντήθηκε και συζήτησε για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις με μέλη της διοίκησης του ομίλου, απ' τα οποία ενημερώθηκε και για την πορεία της επιχείρησης, ενώ λίγο αργότερα μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Το μεσημέρι μίλησε σε κατοίκους των Σαπών σε καφενείο του χωριού.

Η επίσκεψή του στην Κομοτηνή - όπου συνοδευόταν από στελέχη του Κόμματος, τον υποψήφιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης και Γραμματέα της Οργάνωσης Περιοχής του ΚΚΕ, Δημήτρη Παπατολίδη, τον Γιάννη Λεβέντη, υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής, τον Κώστα Βογιατζή, υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης, τον Παναγιώτη Σπορίκη, υποψήφιο δήμαρχο Ιάσμου, και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές απ' τη Θράκη Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ και Διονύση Κλάδη - ολοκληρώθηκε το βράδυ με ομιλία του σε συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο REX.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς από τους Μπιργκιούλ Μαξούμ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο από την Ξάνθη, Γ. Λεβέντη, Ι. Κερατζή Ιμπράμ και Δ. Παπατολίδη.

Ο χώρος ήταν κατάμεστος από ανθρώπους κάθε ηλικίας, μέλη και φίλους του ΚΚΕ, αγωνιστές που συμπορεύονται μαζί του στους αγώνες και δίνουν στο πλάι του τη μάχη των εκλογών, ώστε το ελπιδοφόρο για το λαό κάλεσμα του Κόμματος να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, νέο, σε κάθε εργατική - λαϊκή οικογένεια, ιδιαίτερα στους βιοπαλαιστές της μειονότητας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ