Πέμπτη 28 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
ΠΑΟ... για πρόκριση

Δύο «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική (21.00 - Novasports 2), σε έναν αγώνα - «τελικό» για το στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ, αφού με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την είσοδό του στην οκτάδα.

Με την ψυχολογία στα ύψη χάρη στο νικηφόρο σερί των τελευταίων έξι αγωνιστικών, που τους ξανάβαλαν στο «κόλπο» της πρόκρισης, και περιμένοντας σημαντική ενίσχυση από τον κόσμο της ομάδας, που εξάντλησε τα εισιτήρια που εκδόθηκαν για απόψε, οι «πράσινοι» καλούνται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κρισιμότερου μέχρι στιγμής αγώνα τους στη φετινή διοργάνωση.

Οπως δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, η ομάδα θα πρέπει να φανεί έτοιμη στο δυνατό τεστ και να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς του τελευταίου διαστήματος. Χαρακτήρισε τη Ρεάλ σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και τη δυνατότητα να ελέγχει το ρυθμό στους αγώνες της, κάτι που επισήμανε ότι πρέπει να αποφύγει απόψε ο Παναθηναϊκός, και προϋπόθεση γι' αυτό είναι να παρουσιαστούν οι παίκτες του έτοιμοι και πνευματικά για την αναμέτρηση. Σχολιάζοντας τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις, ο Αμερικάνος κόουτς ανέφερε πως οι πιθανότητες ήταν εναντίον της ομάδας, όμως η βελτίωση της ψυχολογίας και η διόρθωση των λαθών συνέβαλαν στο να αντιστραφεί η άσχημη κατάσταση.

Ο Πιτίνο έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού, πλην του τραυματία εδώ και μήνες Νίκου Παππά.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γκραν Κανάρια (21.05 - Novasports 4), Αρμάνι Μιλάνο - Φενερμπαχτσέ (21.45 - Novasports 1), Μπαρτσελόνα - Μπούντουσνοστ (22.00 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ