Τετάρτη 27 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κινητοποίηση για το ΚΥ Κερατέας

Κινητοποίηση έξω από το Κέντρο Υγείας «Κ. Πρίφτη», στην Κερατέα, ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες Υγείας, πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής.

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει το σχέδιο της κυβέρνησης να παύσει όλους τους γιατρούς με ειδικότητα στο Κέντρο και να κρατήσει μόνο έναν παθολόγο. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοι της περιοχής.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής σχεδιάζει να συνεχίσει την πάλη του για τα ζητήματα Υγείας των κατοίκων της περιοχής, απαιτώντας: Τη λειτουργία Κέντρου Υγείας στην Κερατέα, αστικού τύπου, πλήρως στελεχωμένου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με μόνιμες σχέσεις εργασίας και πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα και να λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Να γίνουν όλες οι προσλήψεις που απαιτούνται ώστε να λειτουργήσει το «Κ. Πρίφτη» και ως κέντρο αποκατάστασης. Να διαλυθεί η ΑΕΜΥ και να περάσουν όλες οι μονάδες στο ΕΣΥ. Να γίνουν οι προσλήψεις που απαιτούνται για να μπορέσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας να λειτουργήσει. Να ανοίξουν όλες οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που μένουν κλειστές εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ