Παρασκευή 22 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμο και Περιφέρεια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/3, στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνης η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, που απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης στους εργατοϋπαλλήλους, στους ανέργους, στους φτωχούς αγρότες, στους επαγγελματίες και εμπόρους, στους επιστήμονες, στους ανθρώπους του μόχθου, στους φοιτητές και μαθητές, συνολικά στα νέα παιδιά, που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης με τις οικογένειές τους.

Αναφέρθηκε στη λεγόμενη δίκαιη ανάπτυξη, «στην κοινή προσπάθεια κυβέρνησης και Περιφέρειας Κρήτης, με αφορμή και το "αναπτυξιακό" συνέδριο πριν από ενάμιση χρόνο στο Ηράκλειο, να πείσουν τους Κρητικούς ότι θα γεμίσει η Κρήτη από επενδύσεις και χρήμα, ότι θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο, ενώ στην πράξη θα εξυπηρετηθούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και όχι οι πραγματικές λαϊκές ανάγκες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο Ρεθύμνης Μανούσος Μανουσογιάννης, στον δήμο Αγίου Βασιλείου Θανάσης Χαριτάκης, στον δήμο Ανωγείων Στέλιος Σταυρακάκης, στον δήμο Αμαρίου Νίκος Μαρκίδης, που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν και εξέφρασαν την ολόπλευρη στήριξή τους στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρωνίτης και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δημήτρης Καραγιώργος. Αν και απόντες, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εξέφρασαν την υποστήριξή τους επίσης ο Νίκος Νικολακάκης, πρώην διευθυντής της νεφρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνης, και ο Ηλίας Οικονόμου, καθηγητής του Πανεπιστημίου στο Ρέθυμνο. Διαβάστηκε, επίσης, αφιέρωμα του γνωστού μαντιναδολόγου Κωστή Κοντογιάννη στην «Λαϊκή Συσπείρωση» και στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ