Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οργιο μεθοδεύσεων, απειλών και εκβιασμών από τη συνδικαλιστική μαφία
  • ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν «τα ρέστα τους» στις πλάτες των εργαζομένων, για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της εργοδοσίας και των κομμάτων της, δρομολογώντας νέο συνέδριο - παρωδία με νόθους και εκπροσώπους των αφεντικών
  • Απάντηση δίνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σωματεία και χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα, δυναμώνοντας τον αγώνα για συνέδριο και συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών!
  • Μετά από όσα έγιναν στα θέρετρα της Καλαμάτας, η συνδικαλιστική μαφία που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ κάλεσε χτες σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη - «συνδικαλιστή» Καραγεωργόπουλου, προκαλώντας ανοιχτά την εργατική τάξη.
  • Χωρίς να συνεδριάσει η διοίκηση, χωρίς να δώσουν το λόγο σε κανένα μέλος της, «αποφάσισαν» την επανάληψη του συνεδρίου - παρωδία, με τη συμμετοχή εργοδοτών, νόθων και μπράβων!
  • ΠΑΜΕ: Η συνδικαλιστική μαφία δεν έχει καμία νομιμοποίηση ως όργανο, ώστε να διαχειρίζεται τις τύχες των εργαζομένων, να παίρνει αποφάσεις! Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό, χωρίς εργοδότες, μπράβους και νόθους!

ΣΕΛ.  12   -   13

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ