Πέμπτη 14 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει προβοκατόρικο σχέδιο σε βάρος των ταξικών συνδικάτων

Απαντώντας σε νέο προκλητικό δελτίο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ αργά χτες το βράδυ, με το οποίο συνεχίζει τα ψέματα κάνοντας λόγο περί «τραμπουκισμών στελεχών του ΠΑΜΕ πριν την έναρξη του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ», το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο σχολιάζει τα εξής:

«Συνδικαλιστές και από τις άλλες δυνάμεις μάς καταγγέλλουν προβοκατόρικο σχέδιο απέναντι στα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Είναι ο ίδιος εργοδοτικός μηχανισμός που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον γνωστό εργοδότη - εργατοπατέρα Καραγεωργόπουλο.

Με ψέματα και λάσπη επιδιώκουν να διαμορφώσουν κλίμα για να οργανώσουν ένα συνέδριο με τη συμμετοχή εργοδοτών, εκατοντάδων διευθυντικών στελεχών και ανύπαρκτων συνδικάτων. Είναι προφανές ότι αυτό δεν είναι συνέδριο εργατικής οργάνωσης.

Καλούμε τους εργαζόμενους να αγνοήσουν αυτήν τη χούφτα εργατοπατέρων που παριστάνουν τους ηγέτες της εργατικής τάξης και να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν αυτές τις μέρες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα.

Ολες και όλοι στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 6.30 μ.μ.».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org