Πέμπτη 14 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο Γιάννης Συκάς υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο Γιάννης Συκάς, 58 χρόνων, καθηγητής Μαθηματικών, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Δυτικής Λέσβου, το δήμο δηλαδή που προέκυψε με την πρόσφατη κυβερνητική τροπολογία, με την οποία «έσπασαν» μερικοί δήμοι σε όλη τη χώρα. Θυμίζουμε ότι υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, είναι η Νίκη Τσιριγώτη.

Στην ανακοίνωσή της, η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων, καλώντας το λαό να στηρίξει παντού το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση»:

«Πρόκειται για μία επιλογή με τεράστια πείρα στον τομέα της Τοπικής Διοίκησης, μια που ο Γιάννης Συκάς ήταν 8 χρόνια δήμαρχος Πολιχνίτου, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλα 8 χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος. Αλλά και για έναν ανιδιοτελή αγωνιστή, που συνέχισε και μετά την ενοποίηση των δήμων να αγωνίζεται σε άλλο μετερίζι, στον κλάδο των εκπαιδευτικών για τα συμφέροντα των συναδέλφων του. Γι' αυτό και οι συνάδελφοί του στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τον εξέλεγαν τα τελευταία χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λέσβου, ενώ σήμερα είναι εκλεγμένος στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ)».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org