Πέμπτη 14 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Η πρώτη σου ψήφος να είναι κόκκινη!

Εκδηλώσεις νεολαίας πραγματοποιούν στα πανεπιστήμια της Αττικής οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με σύνθημα «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Η πρώτη σου ψήφος να είναι κόκκινη!».

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στη 1 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εκδήλωση στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

-- Στις 2 μ.μ., στις Σχολές Υγείας, εκδήλωση με τίτλο «ΕΕ vs Υγείας. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στο αμφιθέατρο ΠΑΘΑΝ στην Ιατρική. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου.

Αύριο Παρασκευή, στις 3 μ.μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο Αμφιθέατρο 21 (Μαθηματικό). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση νεολαίας διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ και η ΤΟ ΤΕΙ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Μικρό Αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει παράσταση stand-up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org