Τετάρτη 13 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Αύριο το συλλαλητήριο για τους συμβασιούχους

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και άρση κάθε σχετικής συνταγματικής απαγόρευσης είναι το αίτημα του πανδημοσιοϋπαλληλικού συλλαλητηρίου που οργανώνει αύριο, Πέμπτη, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Ομοσπονδιών και Σωματείων στο Δημόσιο.

Στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου θα γίνουν συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

Για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση, σωματεία παίρνουν αποφάσεις για στάσεις εργασίας. Αποφάσεις έχουν πάρει μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η ΠΟΠΟΚΠ, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Γεωπονικού Πανεπιστημίου, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, τα Σωματεία Εργαζομένων στους δήμους Ηλιούπολης, Περάματος, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Ελευσίνας - Ασπροπύργου - Μάνδρας, η Ε' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη», «Σωκράτης», «Γ. Σεφέρης» και «Νίκος Πλουμπίδης». Απόφαση για στάση εργασίας έχουν πάρει οι ΕΛΜΕ Λήμνου και Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Το αίτημα μονιμοποίησης των συμβασιούχων και άρσης της συνταγματικής απαγόρευσης έχουν υιοθετήσει πάνω από 150 συνδικαλιστικές οργανώσεις του Δημοσίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ