Τετάρτη 13 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα!

Κινητοποίηση αύριο, στις 6.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο, με αφορμή την έναρξη του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ

Σε κινητοποίηση καλούν αύριο Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα όλης της χώρας, στις 6.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, με αφορμή την έναρξη του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Ανταποκρινόμενες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ να πεταχθούν έξω από τα συνδικάτα οι εργοδότες και οι «μαϊμούδες - αντιπρόσωποι», για «Συνδικάτα εργατών - Οχι των εργοδοτών», καλούν με τη σειρά τους κάθε εργαζόμενο «που δεν ανέχεται την παρουσία της ίδιας της εργοδοσίας μέσα σε εργατικές οργανώσεις να συμμετάσχει στη συγκέντρωση τη μέρα έναρξης του συνεδρίου. Να μη δεχτεί να νομιμοποιήσει ένα συνέδριο νόθων και εργοδοτών».

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:

Οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Εργαζομένων σε Γάλα - Τρόφιμα - Ποτά, Εμφιαλωμένων Ποτών, Εργαζομένων στο Φάρμακο, Εργαζομένων σε Κλωστοϋφαντουργία - Ιματισμό - Δέρμα, Λογιστών, Μισθωτών Τύπου - Χάρτου.

Τα Εργατικά Κέντρα Λαμίας, Νάουσας, Αρτας, Αγρινίου, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λάρισας, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Θεσπρωτίας, Σάμου, Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσων, Λέσβου, Ιωαννίνων και Λευκάδας.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org