Τρίτη 5 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
Συναυλία για τον αγώνα για μονιμοποίηση

Από μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών και εργαζομένων αγκαλιάστηκε η συγκέντρωση - συναυλία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην πλατεία Καπνεργάτη, στην Καβάλα, από την Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Ωρομισθίων και Ελαστικά Εργαζομένων στην Εκπαίδευση Ν. Καβάλας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε συνέχεια του αγώνα που δίνουν οι εκπαιδευτικοί, με αιχμή το αίτημά τους για μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών χωρίς όρους και προϋποθέσεις και την κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στην Εκπαίδευση. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός Γιάννης Πικριδάς, μέλος της Πρωτοβουλίας. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Καβάλας και ο πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας.

Αναδείχθηκε πως ο αγώνας των εκπαιδευτικών για σταθερή εργασία με δικαιώματα θα συνεχιστεί και είναι δεμένος με τις ανάγκες των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων για αποκλειστικά δημόσιο - δωρεάν σύστημα Παιδείας.

Η συναυλία πλαισιώθηκε από 17 μουσικούς από διάφορα τοπικά συγκροτήματα, τα οποία δέχτηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στην προσπάθεια αυτή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ