Τρίτη 5 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Μαϊμουδιές»...

Το γεγονός ότι οι «μαϊμουδιές» είναι το αγαπημένο σπορ του γνωστού εργοδότη - «συνδικαλιστή» Δ. Καραγεωργόπουλου είναι γνωστό: Το ζήσανε και το ζούνε συνδικάτα και εργαζόμενοι στην προσπάθεια που κάνει μαζί με όλη την ηγεσία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ - Ομάδα Βασιλόπουλου) να επιβάλει στην Ομοσπονδία ένα «συνέδριο» γεμάτο εργοδότες και διευθυντάδες ντυμένους «εκπροσώπους των εργαζομένων», ένα «συνέδριο» με πλήθος νόθων αντιπροσώπων, με παράλληλο αποκλεισμό μιας σειράς πραγματικών, ζωντανών εργατικών συνδικάτων.

Το ότι η προσπάθεια αυτή να αλλοιώνεται η πραγματική βούληση των εργαζομένων για να διασφαλίζονται τα συμφέροντα του κεφαλαίου συνοδεύεται διαχρονικά από αντικομμουνισμό είναι επίσης γνωστό. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, είναι ότι ο εργοδότης - εργατοπατέρας Καραγεωργόπουλος δεν είναι ικανός να κάνει ούτε καν... αντικομμουνισμό «της προκοπής», χωρίς να καταφύγει κι εκεί σε χοντροκομμένες «μαϊμουδιές»!

Ετσι, σε ανάρτηση του Δ. Καραγεωργόπουλου σε λογαριασμό του στο διαδίκτυο, με τον πομπώδη τίτλο «Η στοχοποίηση προσώπων αποτελεί την τελευταία φάση των εξ εφόδων επιθέσεων του ΚΚΕ»... απολαύσαμε ένα αντικομμουνιστικό «πόνημα» άνω των 1.000 λέξεων, τάχα για την αντιπαράθεση στο συνδικαλιστικό κίνημα, το οποίο τελικά... δεν βγάζει καν νόημα! Και πώς να βγάλει νόημα, δηλαδή, αφού είναι λέξη προς λέξη αντιγραφή και συρραφή ενός άρθρου της «Καθημερινής» από το 2017, μιας ανάλυσης κλινικής ψυχολόγου (!) στο «Πρώτο Θέμα» από το 2015 και ενός κειμένου σε αντικομμουνιστική ιστοσελίδα από το 2013...

Μπροστά στο προφανές ρεζιλίκι, το «πόνημα» τελικά «κατέβηκε» από την ιστοσελίδα του εργατοπατέρα, πρόλαβε ωστόσο να μας χαρίσει μερικές ακόμα στιγμές άφθονου γέλιου και ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα του «συνδικαλισμού» των «μαϊμούδων».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org