Παρασκευή 1 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΤΕ ΔΕΗ
«Εκλογομαγειρέματα» με μετακινήσεις και... «νουθεσίες»

Τις άθλιες μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας στην Ενωση Τεχνικών ΔΕΗ (ΕΤΕ), μπροστά στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 27 και 28 Μάρτη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συνεργασία».

Οπως αναφέρει, «η πλειοψηφία ΕΑΜΕ (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ), ΔΑΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. (...) Αφού πρώτα απ' όλα συνεχίζουν τις "αθρόες μετεγγραφές" από σωματείο σε σωματείο, προκειμένου να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα όχι μόνο της ΕΤΕ αλλά και των παραπάνω οργάνων από ΓΕΝΟΠ μέχρι ΓΣΕΕ, δεν σταματούν εκεί. Εφτασαν στο σημείο να επικοινωνούν με συνάδελφους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της "Αγωνιστικής Συνεργασίας", προκειμένου να τους "κάνουν την παρατήρηση και να τους νουθετήσουν για το ατόπημα που έκαναν"!».

Υπογραμμίζοντας ότι είναι γνωστές εδώ και χρόνια οι μέθοδοι των εργατοπατέρων «προκειμένου να αποσπούν νόθες πλειοψηφίες για να είναι τα τσιράκια κυβερνήσεων και αφεντικών», η «Αγωνιστική Συνεργασία» απευθύνει κάλεσμα «να μην υποκύψει κανείς στην τρομοκρατία, την κούφια παροχολογία, τη λογική του μικρότερου κακού. Γυρίστε την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Ψηφίζουμε μαζικά "Αγωνιστική Συνεργασία" παντού για συνδικάτο εργατών και όχι των εργοδοτών».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ