Παρασκευή 1 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σήμερα η εκδήλωση των σωματείων στην Καλαμάτα

Περιοδείες στους εργαζόμενους στα καταστήματα τραπεζών στην Καλαμάτα έγιναν χτες από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, από σωματεία εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μαζί με στελέχη της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Στο επίκεντρο της συζήτησης με τους τραπεζοϋπαλλήλους βρέθηκε ο προβληματισμός για τον ρόλο των συνδικαλιστικών οργανώσεων και την πορεία του εργατικού κινήματος, με αφορμή το Συνέδριο της ΓΣΕΕ που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 14 έως τις 17 Μάρτη στην πόλη. Αναδείχτηκε η ανάγκη οι εργαζόμενοι να γυρίσουν την πλάτη στους ανθρώπους της εργοδοσίας, που λυμαίνονται μια σειρά από συνδικαλιστικές οργανώσεις και την ίδια τη ΓΣΕΕ.

Οι πρωτοβουλίες συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, με εκδήλωση σωματείων, με θέμα: «Συνέδριο ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα - Η ανάγκη ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και η αλλαγή συσχετισμών - Οι θέσεις του ΠΑΜΕ».

Θα κορυφωθούν στις 14 Μάρτη, μέρα έναρξης του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, με την κινητοποίηση που οργανώνεται στο χώρο διεξαγωγής του. «Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμάτα», είναι το κάλεσμα του ΠΑΜΕ στους εργαζόμενους, για να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ