Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΥΓΕΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Αγωνιστικές παρεμβάσεις για την Υγεία

Αγωνιστικές δράσεις για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας που αντιμετωπίζει ο νομός Καρδίτσας, ενόψει και της επίσκεψης στην περιοχή του υπουργού Υγείας, αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας και τη συμμετοχή εκπροσώπων των συλλόγων γιατρών και εργαζομένων στο νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας και πολλών άλλων μαζικών φορέων.

Στις αγωνιστικές δράσεις περιλαμβάνονται:

-- Κινητοποίηση στο νοσοκομείο, σήμερα Τετάρτη στις 10 π.μ., στη διάρκεια της οποίας θα κατατεθεί στον διοικητή του νοσοκομείου το κοινό ψήφισμα των φορέων που αποφασίστηκε στη σύσκεψη, ενώ θα αποσταλεί στα κόμματα της Βουλής (εκτός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής).

-- Αγωνιστική υποδοχή του υπουργού στις 6 Μάρτη.

Κάλεσμα στους Αγροτικούς Συλλόγους, σε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές δράσεις απευθύνει και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας.

Διαμαρτυρία συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη

Κινητοποίηση με αιχμή τα προβλήματα στην Υγεία διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, σήμερα Τετάρτη στις 10.30 π.μ., μπροστά στην 3η - 4η ΥΠΕ, στην οδό Αριστοτέλους.

Νέα κινητοποίηση για το Νοσοκομείο Ζακύνθου

Τον αγώνα για να λειτουργήσουν άμεσα η ΜΕΘ και η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου του νησιού, καθώς και για να στελεχωθεί επαρκώς η υπηρεσία του ΕΚΑΒ, συνεχίζει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου μαζί με σωματεία και φορείς του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΚΖ, σε συντονισμό με Συλλόγους εργαζομένων του Δημοσίου, συλλόγους επαγγελματιών και συλλόγους γονέων, διοργανώνει μηχανοκίνητο συλλαλητήριο το Σάββατο 2 Μάρτη στην πόλη και στα χωριά της Ζακύνθου, με συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο γήπεδο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών.

Παράλληλα, συγκεντρώνονται υπογραφές με κείμενο αιτημάτων, το οποίο θα επιδοθεί στον υπουργό Υγείας και στα κόμματα της Βουλής, πλην της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ