Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί τα Γραφεία της Περιφέρειας στη Λ. Συγγρού, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κουκάκι, στην καφετέρια «Παντιέρα» (πεζόδρομος Γεωργάκη Ολυμπίου 7 & Βεΐκου) θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση ναυτεργατών στο πλοίο «FESTOS PALACE», στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2.

-- Στις 10 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Μαιευτήριο «Μητέρα», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 1 Μάρτη:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί τις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στο Ν. Ικόνιο. Στις 3 μ.μ., θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «ATHENS MARRIOT HOTEL» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «INTERCONTINENTAL», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Κυριακή 3 Μάρτη:

-- Στις 6 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος, και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των ΚΟΒ Πρόνοιας και των Κομματικών Ομάδων Γονιών και ΑμεΑ στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110).

-- Στις 11 π.μ., στην Κηφισιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου, θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Μήλας, υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης.

-- Στις 11 π.μ., στο Περιστέρι, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, και ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στο Καπανδρίτι (Πολιτιστικό Κέντρο), θα μιλήσει ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ