Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
Παραβρέθηκαν

Ο Χαρίλαος Φλωράκης, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος, ο Παναγιώτης Κρητικός και ο Ευάγγελος Μαχαίρας, στο χτεσινό μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Αθήνας
Ο Χαρίλαος Φλωράκης, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος, ο Παναγιώτης Κρητικός και ο Ευάγγελος Μαχαίρας, στο χτεσινό μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Αθήνας
Εκατοντάδες παράγοντες της δημόσιας ζωής, καθώς και εκπρόσωποι του εργατικού μαζικού λαϊκού κινήματος έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό «παρών» στη διαδήλωση. Ανάμεσά τους, εκτός από τις αντιπροσωπείες των κομμάτων (ΚΚΕ, ΔΗΚΚΙ, Κομμουνιστική Ανανέωση, ΣΕΚ, ΣΥΝ, ΑΚΟΑ), μπορέσαμε να διακρίνουμε:

Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Κρητικό, τον επίτιμο πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης Ε. Μαχαίρα, τους πρώην υπουργούς Μ. Δρεττάκη και Γ. Κατσιμπάρδη, τον αρχιμανδρίτη Τ. Κιλίφη.

Από το χώρο της Εκπαίδευσης, ο πρύτανης του ΕΜΠ Θ. Ξανθόπουλος, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θ. Γεράνιος, ο καθηγητής του Παντείου Γ. Ρούσσης, ο καθηγητής ΤΕΙ Ν. Φωτιάδης, καθώς και δεκάδες σύλλογοι εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο υπερνομάρχης Αθηνών Θ. Κατριβάνος, αντιπροσωπεία της ΝΑΣ, ο δήμαρχος Πετρούπολης Γ. Γιώγος, ο δήμαρχος Βύρωνα Χ. Ρογκάκος, ο δήμαρχος Καισαριανής Γ. Κατημερτζής, ο επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής Π. Μακρής, ο δήμαρχος Περάματος Γ. Πατσιλινάκος.

Από το συνδικαλιστικό χώρο, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ, η παράταξη της ΔΗΣΕΚ και δεκάδες ομοσπονδίες και συνδικάτα εργαζομένων.

Επίσης, η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Αναπήρων - Θυμάτων Εθνικής Αντίστασης, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων - Εξορισθέντων '67 - '74, Απόστρατοι Αξιωματικοί από την Κίνηση για την Εθνική Αμυνα.

Ακόμα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα η «Φιλότητα», η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, πολιτιστικοί σύλλογοι και νεολαιίστικοι φορείς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ