Σάββατο 23 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 24 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
Η ζωή θριαμβεύει με αγώνες

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

«Χώροι Εποπτευόμενης Χρήσης» ναρκωτικών: Δηλαδή τα παιδιά μας να τρυπιούνται το θάνατο, όχι όμως δημόσια και χαλάει η μόστρα της Αθήνας, αλλά σε «ειδικούς» χώρους, τάχα για το ...καλό τους. Κι εμείς να παρακολουθούμε βουβοί, γιατί όπως λέει ο ποιητής «κι επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε, στο εξής θα παίζουμε σ' αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα». Ομως όποια βρώμα κι αν βγάλει η Ιστορία, εμείς δεν ξοφλήσαμε. Είμαστε εδώ και δεν είμαστε μόνοι.

Θα έχουμε οδηγό μας την αγωνία των εργατικών οικογενειών για τα παιδιά τους, τα άνεργα, τα ταϊσμένα με πολιτιστικά σκουπίδια, τα πληρωμένα με 200 και 300 ευρώ για δέκα και δώδεκα ώρες δουλειά, που όταν κάποια στραβοπατήσουν βγάζουν φιρμάνι ότι το μόνο που έχουν για αυτά είναι σύριγγες και δόσεις σε κλειστά δωμάτια.

Θα έχουμε σημαία μας αυτούς που θέλουν η ζωή να μην κλείνεται σε «λευκά» δωμάτια, αλλά να θριαμβεύει με αγώνες. Από το πόστο μας στην Περιφέρεια Αττικής θα χαλάσουμε τον χορό του ΣΥΡΙΖΑ που σέρνει μεν η κυρία Δούρου από γιορτή σε γιορτή κάνναβης, την ακολουθούν όμως και τα άλλα κόμματα και πίσω τους κάνει πιρουέτες η Χρυσή Αυγή. Θα διεκδικήσουμε και στην Περιφέρεια «ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ