Τρίτη 19 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτούν την Ε' ΔΟΥ Πειραιά για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και η Διαμάντω Μανωλάκου θα περιοδεύσουν στην Πειραϊκή.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Νάνος, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αττικής, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο κατασκευής του Κολεγίου «St. Catherine's», στη Λυκόβρυση, για να συζητήσει με τους εργαζομένους.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του δήμου Αιγάλεω.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Μεταμόρφωση (1ο ΚΑΠΗ), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Μακρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Την Πέμπτη 21 Φλεβάρη, στις 6 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του δήμου Καλλιθέας.

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καλλιθέα (Σχολικό Συγκρότημα Αγ. Νικολάου, Θησέως 175), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Νέο Κόσμο (ΚΑΠΗ, Θεοδώρου Γεωμέτρου και Σωστράτου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Την Τετάρτη 20 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου - Ολύμπου, στο Λιτόχωρο. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Κουρίτα, υποψήφια δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, και ο Βασίλης Ρέβας, περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη. Θα μιλήσουν ο Οδυσσέας Μαάιτα, υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, και ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα περιοδεύσει στην Καρδίτσα (Παυσίλυπο), μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Κρανιά.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ ΕΒΕ Λάρισας οργανώνει πλατιά σύσκεψη στο Καφέ «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» (πλατεία Εργατικού Κέντρου). Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 9.30 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές θα περιοδεύσει στους εκπαιδευτικούς του 33ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

-- Στις 7 μ.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας, θα μιλήσει στη Στυλίδα (αίθουσα του ΟΣΚ, πάρκο του Λαού). Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ευαγγελία Καρκάνη, υποψήφια δήμαρχος Στυλίδας.

-- Η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων», στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου στην Αργώ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας. Θα παρέμβουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αργους - Μυκηνών Γιώργος Θεοδοσίου και Ναυπλίου, Κώστας Γκόνης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ