Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Οι κλήσεις του Θ. Σκουρτόπουλου

Με τον 24χρονο σέντερ του Λαυρίου, Δημήτρη Κακλαμανάκη, να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών, ανακοινώθηκαν χτες από την ΕΟΚ οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Θανάση Σκουρτόπουλου ενόψει των αγώνων με αντιπάλους τη Γεωργία (21/2, Ηράκλειο) και τη Γερμανία (24/2, Μπάμπεργκ) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Το «παρών» στην αποστολή δίνει για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μπουρούσης.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική έχει ήδη προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξάγεται στην Κίνα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, και με τους δύο προσεχείς αγώνες ολοκληρώνει την παρουσία της στην προκριματική φάση. Σε 10 αγώνες για τα προκριματικά η ελληνική ομάδα μετρά 9 νίκες και 1 ήττα, και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της μαζί με τη Γερμανία.

Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής: Πόιντ γκαρντ: Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Κατσίβελης (Προμηθέας Πάτρας). Σούτινγκ γκαρντ: Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Λευτέρης Μποχωρίδης (Αρης), Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς). Σμολ φόργουορντ: Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας). Πάουερ φόργουορντ: Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ). Σέντερ: Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα), Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ