Τρίτη 12 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Την Πέμπτη 14 Φλεβάρη η σύσκεψη για την Υγεία

Κάλεσμα συμμετοχής σε φορείς και σωματεία

Κάλεσμα σε φορείς και σωματεία της Δυτικής Αθήνας να δώσουν το «παρών» στη σύσκεψη που διοργανώνει η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου, για την οργάνωση δράσεων για «Υγεία για όλο το λαό», απευθύνει η δημοτική αρχή της πόλης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου.

Στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής αναλύονται τα προβλήματα και οι ελλείψεις στις δομές Υγείας της Δυτικής Αθήνας και σημειώνεται:

«Η πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη πρωτοβάθμιας φροντίδας ή περίθαλψης και ψάχνουν απελπισμένα για κάποιο ιατρικό ραντεβού, ταλαιπωρούνται στις εφημερίες των νοσοκομείων και πολλές φορές καταλήγουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.

Απέναντι σε όλα αυτά που ταλαιπωρούν καθημερινά τους συνανθρώπους μας και βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και τις ζωές τους, η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου παίρνει θέση. Η προάσπιση της Υγείας του λαού δεν μπορεί να περιμένει. Οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν μπορούν να μένουν άλλο στην αδράνεια. Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαία δεν μπορούν να περάσουν ούτε απέξω από τα ιδιωτικά μεγαθήρια της Υγείας και τις μεγάλες διαγνωστικές αλυσίδες.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς να πάρουν θέση στον αγώνα, γιατί το ζήτημα της Υγείας δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι πολύ σοβαρό. Να απαιτήσουν από το κράτος όλα όσα χρειάζονται, χωρίς "κόφτες" και μακριά από τη λογική των ελάχιστων απαιτήσεων. Να αγωνιστούν για Κέντρα Υγείας με στελέχωση, να ανοίξουν οι κλειστές κλινικές και κλίνες, για προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών υπαλλήλων στο "Αττικόν", για να ανοίξει το "Λοιμωδών" ως σύγχρονο δωρεάν νοσοκομείο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ