Παρασκευή 8 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Βριλήσσια (αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» - πρώην ΤΥΠΕΤ), θα μιλήσουν: Ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βήττος, δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων και υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, θα επισκεφτεί το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (λεωφόρος Ιωνίας 96), θα μιλήσουν: Ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Κυριακή Καμαρινού, δημοτική σύμβουλος Αλίμου και υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Γλυφάδα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσουν: Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Αλέξης Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Αγ. Βαρβάρας 24), θα μιλήσουν: Η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Γαρδίκης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Πεύκη (Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης), θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αρης Κυριακίδης, υποψήφιος δήμαρχος.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα περιοδεύσει στα εργοστάσια ΦΑΡΜ ΧΑΟΥΖ, «Χυμοί VIVA», ΒΙΟΜΑΡ, ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας (Πολιτιστικό Κέντρο Φιλιππούπολης), θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε πλατιά σύσκεψη της ΚΟΒ 4ου Διαμερίσματος Λάρισας (ταβέρνα «Φοίνικας», Αβέρωφ), θα μιλήσει ο Γιώργος Παζιάνας, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., ο Τάσος Τσιαπλές θα περιοδεύσει στους Γόννους (παλιό Δημοτικό Σχολείο), μαζί με την υποψήφια δήμαρχο Τεμπών, Μαρία Κωστή. Στις 9.15 μ.μ., θα παραβρεθεί στην συνεστίαση του Συλλόγου Βερδικουσιωτών Λάρισας, στο κέντρο «Ακρόπολη» του Αμπελώνα.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές θα μιλήσει στον Τύρναβο (ταβέρνα «Πανελλήνιον»), μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου, Στέλιο Χατζηκράχτη.

-- Στις 11.30 π.μ., στην Πύλη Τρικάλων (Δημαρχείο) Θα μιλήσουν: Ο Βάιος Καλύβας, υποψήφιος δήμαρχος Πύλης, ο Απόστολος Ζάχος, δημοτικός σύμβουλος Πύλης, και η Βάσω Μπακάση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών Συμβούλων.

-- Στις 6 μ.μ., στο Ζάρκο Φαρκαδόνας (κατάστημα «Νικατσιός»), Θα μιλήσουν: Ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και η Ευαγγελία Στεργίου, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη, το πρωί, ο Τάσος Τσιαπλές θα επισκεφτεί τα Φάρσαλα και θα μιλήσει με εργαζόμενους στο Αμαξοστάσιο του δήμου, στη ΔΕΥΑ, στο ΕΠΑΛ και το Κέντρο Υγείας.

Σε Στερεά - Εύβοια

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφισσα (Δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ., στους Καθενούς Εύβοιας (μαγαζί «Ο Κάπελας»), θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων.

Το Σάββατο 9 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ερέτρια (στο Ειρηνοδικείο), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς - Εύβοιας και η Ασημίνα Καραμπέτσου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αυλίδα (Δημαρχείο), θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Ψαχνά (Δημαρχείο), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς - Εύβοιας, και η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων.

-- Στις 6 μ.μ., στη Νέα Λάμψακο (Διοικητήριο), θα μιλήσουν η Σοφία Ντούρου, περιφερειακή σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια στην Περιφέρεια Στερεάς, και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., στο Ξυλόκαστρο (Κέντρο Νεότητας του Δήμου), θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης. Παρέμβαση θα κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης Νίκος Παναγιωτόπουλος.

-- Η ΚΟ Πάρου καλεί σε εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης και για τον δήμο Πάρου Κώστας Ροκονίδας.

Αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στο Λεωνίδιο (Αίθουσα Δημοτικής Βιβλιοθήκης), θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Χείλαρης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11.30 π.μ., στη Σιάτιστα (Τραπάντζειο Γυμνάσιο), θα μιλήσουν ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου.

-- Στις 11 π.μ., στο Αγρίνιο, στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου, θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.

Την Τρίτη 12 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, σε εκδήλωση της ΚΟΒ Κατασκευών Αγρινίου, θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(9/5/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(19/2/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(16/2/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(15/2/2019)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(9/2/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(4/4/2014)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org