Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Συνεχίζεται ο αυταρχικός κατήφορος της ηγεσίας του Εργατικού Κέντρου

Την αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΚΚ) καταγγέλλει για μια ακόμα φορά ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με αφορμή την προσπάθειά της να μπλοκάρει προγραμματισμένη εκδήλωση του Σωματείου στα γραφεία του ΕΚΚ.

Συγκεκριμένα, όταν οι εργαζόμενοι πήγαν στην εκδήλωση, βρήκαν την είσοδο του Εργατικού Κέντρου κλειδωμένη, ενώ τα μέλη της πλειοψηφίας της διοίκησης του ΕΚΚ ισχυρίστηκαν τηλεφωνικά ότι «είναι εκτός» και δεν μπορούν να ανοίξουν... Οταν ωστόσο τα μέλη του Σωματείου προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα, «ξεπρόβαλε έντρομος μέσα από αυτό ο γραμματέας του ΔΣ του ΕΚΚ κ. Ζήμος, ο οποίος είχε κρυφτεί - κλειδωθεί εντός του κτιρίου, προφανώς με εντολή της πλειοψηφίας της διοίκησης, ώστε να μην αφήσει τους εργαζόμενους - μέλη του Σωματείου μας να περάσουν και να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας. Να σημειωθεί πως ο κ. Ζήμος ήταν ένας από αυτούς που υποτίθεται "ήταν εκτός" και δεν μπορούσαν να έρθουν να ανοίξουν το κτίριο! Τελικά, παρά τις προσπάθειες και τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της διοίκησης του ΕΚΚ και κάτω από την αποφασιστικότητα των εργαζομένων, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε!».

Ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος υπενθυμίζει ότι η πλειοψηφία του ΕΚΚ «έχει διάπλατα ανοιχτές τις πόρτες του κτιρίου σε κυβερνητικά στελέχη (...), σε εργοδότες (...) αλλά ποτέ για τους εργαζόμενους! Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε ανάλογες καταστάσεις!».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org