Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 3 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να δώσουν τώρα απάντηση χωρίς κωλυσιεργίες!

Ο ΟΤΕ με επίσημη έγγραφη απάντησή του προς το ΚΚΕ στις 30/1/2019, σχετικά με το τελευταίο κρούσμα παρεμβολών, αναφέρει ότι από έλεγχο που διενήργησε δεν διαπίστωσε κανένα τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο μετάδοσης ούτε καμία βλάβη. Αναφέρει όμως επίσης ότι από τον έλεγχο των εισερχομένων κλήσεων που πραγματοποιήθηκαν προς το τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 18/1/2019 και ώρα 18.42, έχει καταγραφεί εισερχόμενη κλήση από χώρα του εξωτερικού, που είχε διάρκεια 45 δευτερόλεπτα.

Επομένως, επιβεβαιώνεται η καταγγελία που έκανε το ΚΚΕ ότι εκείνη τη μέρα, μεταξύ του χρονικού διαστήματος 18.41 έως 18.59, δέχτηκε παρεμβάσεις, αφού εντοπίστηκε και καταγράφηκε μία από τις τέσσερις που έγιναν.

Θα πρέπει ο ΟΤΕ να γνωστοποιήσει τον αριθμό της παραπάνω τηλεφωνικής κλήσης και τον κάτοχό του. Θα πρέπει ακόμη να διερευνήσει ώστε να αποκαλυφθούν και οι υπόλοιπες εισερχόμενες κλήσεις (οι αριθμοί και οι κάτοχοί τους), αφού όλοι οι τηλεφωνικοί πάροχοι είναι υποχρεωμένοι και έχουν συστήματα καταγραφής κλήσεων. Ολες οι αρμόδιες αρχές (Εισαγγελία - κρατική Ασφάλεια - ΑΔΑΕ), όλα τα αρμόδια υπουργεία, να δώσουν τώρα απαντήσεις για το ποια φυσικά πρόσωπα ή υπηρεσίες κρύβονται πίσω από τον συγκεκριμένο αριθμό που κατέγραψε ο ΟΤΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org