Σάββατο 2 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 3 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα, για σύγχρονα δικαιώματα

Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, οργανώνουν το Τμήμα της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά και η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Τετάρτη 6/2, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Novotel»

  • Η αναμόρφωση του κατώτατου μισθού από την κυβέρνηση δεν αποτελεί «βήμα για την αποκατάσταση των μισθών», όπως την παρουσιάζει, αλλά εφαρμογή ενός κατάπτυστου μνημονιακού νόμου, που καταργεί τη συλλογική διαπραγμάτευση και με κυβερνητική απόφαση προσαρμόζει τον κατώταρο μισθό στις ανάγκες της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.
  • Η κυβέρνηση διατηρεί άθικτο και επεκτείνει το αντεργατικό πλαίσιο των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για να ανακάμψουν τα κέρδη του κεφαλαίου.
  • Η εργασιακή ζούγκλα, η πολιτική των θυσιών, των αντιλαϊκών νόμων, του «μικρότερου κακού» δεν είναι μονόδρομος για την εργατική τάξη και το λαό. Απάντηση είναι το δυνάμωμα της πάλης για ανάκτηση των απωλειών με κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων. Διέξοδο θα δώσει ο αγώνας για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των κομμάτων του, με ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού!

ΣΕΛ.  4  -  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ