Τρίτη 29 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Απαιτούν άμεσα το νέο ασφαλές κτίριο

Κινητοποίηση σήμερα στο δήμο Ηρακλείου

Κύκλο κινητοποιήσεων ξεκινούν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 1ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (Καπετανάκειο), απαιτώντας την άμεση παράδοση του σχολικού τους κτιρίου, που το περιμένουν εδώ και δέκα χρόνια, κάνοντας μάθημα σε λυόμενες αίθουσες. Η σχολική κοινότητα του Καπετανάκειου καλεί να πάρει ο δήμος τις ευθύνες του και απαιτεί την άμεση παράδοση ενός ολοκληρωμένου, λειτουργικού και ασφαλούς κτιρίου.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί δηλώνουν ότι θα βρίσκονται σε κινητοποίηση μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα σε ένα κανονικό σχολείο και δίνουν αγωνιστικό ραντεβού σήμερα Τρίτη, στις 12 μ., όπου με πορεία από το σχολείο θα πάνε στο δήμο, ζητώντας συνάντηση και δέσμευση από τον δήμαρχο να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.

«Καλούμε όλους τους γονείς, Συλλόγους και σωματεία εκπαιδευτικών και εργαζομένων, μαθητές από όλα τα σχολεία, τους απόφοιτους του Καπετανάκειου, να είναι μαζί μας! Η υπόθεση του Καπετανάκειου αφορά όλους που αγωνιούν και απαιτούν μια Παιδεία αντάξια των αναγκών των παιδιών μας!», σημειώνουν το 15μελές συμβούλιο των μαθητών, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ