Πέμπτη 24 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Το Σάββατο το συλλαλητήριο για τη ΜΕΘ και την Παιδιατρική του Νοσοκομείου

Για το Σάββατο 26/1, στις 11 π.μ., στην παλιά Νομαρχία μετατέθηκε - λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων χτες στη Ζάκυνθο - το συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου για την άμεση λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και την επαναλειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Απόφαση συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχουν πάρει δεκάδες σωματεία και φορείς του νησιού.

Να σημειωθεί ότι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεκάδες άνθρωποι βρέθηκαν χτες το απόγευμα στο προγραμματισμένο αγωνιστικό ραντεβού, επιβεβαιώνοντας και έτσι τον ζωτικό χαρακτήρα των αιτημάτων που προβάλλει το Εργατικό Κέντρο. Σύντομους χαιρετισμούς, ενόψει του συλλαλητηρίου που θα γίνει το Σάββατο, έκαναν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιώργος Κωνσταντίνου, o πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ζακύνθου Ν. Ποταμίτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ζακύνθου Β. Τσώλας, ο Ανδρέας Καργόπουλος εκ μέρους της ΕΛΜΕ, ο Αδ. Βίτσος εκ μέρους του Συλλόγου Φαρμακοποιών και ο Διονύσης Κόμνης εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων.

  • Ερώτηση στη Βουλή, για την επιτακτική ανάγκη της άμεσης λειτουργίας της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ζακύνθου, κατέθεσαν χτες προς τον υπουργό Υγείας οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Γιώργος Λαμπρούλης και Νίκος Μωραΐτης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ