Τετάρτη 23 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ
Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Πολυκλινική στο Ολυμπιακό Χωριό προχωρά σήμερα Τετάρτη, στις 11 π.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου, ενάντια στην υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας, μετά και από τη συστέγαση του Κέντρου Υγείας Αχαρνών με την Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμά της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης τους προηγούμενους μήνες, ότι η συστέγαση του Κέντρου Υγείας Αχαρνών με την Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού τάχα μου δήθεν θα αναβάθμιζε την παροχή υπηρεσιών Υγείας, αποδείχθηκε μια κοροϊδία. Αυτήν τη στιγμή συνεχίζουν να λειτουργούν δύο ανεξάρτητες μονάδες, το Κέντρο Υγείας και η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, που λειτουργεί ακόμα με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια».

Και διεκδικεί: Να κλείσει η ΑΕΜΥ, να περάσει στο δημόσιο σύστημα Υγείας με την ένταξη ιατρικού - νοσηλευτικού προσωπικού και όλου του σύγχρονου εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Αχαρνών. Να στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό, καλύπτοντας όλες τις ειδικότητες, ώστε να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του πληθυσμού όλο το 24ωρο στην Πρωτοβάθμια Υγεία. Να αναβαθμιστούν τώρα οι (σήμερα άθλιες) συγκοινωνίες από και προς το Κέντρο Υγείας και να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο νοσοκομείο για τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org