Τετάρτη 23 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος αυτό το διάστημα, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Ελευσίνα, στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 19), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Κώστας Κώνστας, μέλος της ΤΕ Θριασίου - Μεγαρίδας και υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 5 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κερατσίνι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου - Ταμπούρια), θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Καλαμαράς, δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Μέγαρα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Στρατουδάκειο», θα μιλήσουν ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αντώνης Χοροζάνης, μέλος της ΤΕ Θριασίου - Μεγαρίδας, δημοτικός σύμβουλος Μεγάρων και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στο Ν. Ηράκλειο, στη βίλα «Στέλλα», θα μιλήσουν ο Γιάννης Κουλούρης, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα, και ο Γιώργος Ζαχάρος, δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο, Πέμπτη, στις 6 π.μ., ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το γκαράζ του δήμου Καισαριανής και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

Το Σάββατο 26 Γενάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθήνας (Λένορμαν & Αλεξανδρείας), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Παλλήνη, στο Οινοποιείο Πέτρου (Λεωφόρος Μαραθώνος 117), θα μιλήσουν ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Θεοδώρα Πασχαλίδου, μέλος της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής, υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στη Νάουσα, στο κτίριο «Ερια» (αίθουσα κινηματογράφου), θα μιλήσει ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 27 Γενάρη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πολυδύναμου Κέντρου Νεότητας στη Νεάπολη, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Μπάμπης Βέλλης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, θα μιλήσει η Εφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Σε εκδήλωση - συγκέντρωση στη Χίο, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Μάρκος Σκούφαλος. Θα χαιρετίσουν ο Σταύρος Τάσσος και η Αγλαΐα Κυρίτση.

-- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, θα περιοδεύσει το πρωί στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Το απόγευμα θα συναντηθεί με το ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων Κέρκυρας.

-- Στο Καστέλι Κισσάμου Κρήτης θα περιοδεύσει ο Γιώργος Φραγκιουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπου θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και για το δήμο Σύρου - Ερμούπολης, Γιάννης Ντουνιαδάκης και Νικόλας Καΐλης, αντίστοιχα.

-- Οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Κέρκυρας και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα κάνουν περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Στη 1 μ.μ. θα συναντηθούν με τα ΔΣ και με εργαζόμενους των σωματείων του Νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ