Τρίτη 22 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Ο λαός να πει «ΟΧΙ» στον εθνικισμό και τα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ

Την προσπάθεια του προέδρου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργου Πατούλη, «να ψαρέψει ως υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στα θολά νερά του εθνικισμού», καταγγέλλουν η «Λαϊκή Συσπείρωση» και οι κομμουνιστές δήμαρχοι. Ο Γ. Πατούλης είχε συγκαλέσει για την Κυριακή 20/1 έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, με μοναδικό θέμα τη συμφωνία των Πρεσπών και τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

Με αφορμή τη συνεδρίαση, η εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ΔΣ της ΚΕΔΕ Ελπίδα Παντελάκη και οι δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος έκαναν την εξής δήλωση:

«Ο κ. Πατούλης συγκαλεί σε συνεδρίαση εκτάκτως, το πρωί της Κυριακής, το ΔΣ της ΚΕΔΕ και με τη σφραγίδα της ΚΕΔΕ πάει στο Σύνταγμα για να ψαρέψει ως υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στα θολά νερά του εθνικισμού. Χωρίς ποτέ να πει ούτε λέξη για το ΝΑΤΟικό περιεχόμενο της επαίσχυντης συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ, εναλλάσσει κατά περίσταση τη φορεσιά του ψευτοπατριωτισμού και του κοσμοπολιτισμού, με μόνιμη έγνοια και ενδιαφέρον του τα γεωστρατηγικά συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας στην περιοχή, που καμιά σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα του λαού και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Ο λαός έχει μπουχτίσει πια με τη φαρσοκωμωδία της ΚΕΔΕ και του κ. Πατούλη. Είναι κόπια αυτής που παίζεται όλες αυτές τις μέρες στα έδρανα της Βουλής. Ανακατεύουν μαζί με την κυβέρνηση τη μαρκαρισμένη από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ αιματοβαμμένη τράπουλα στην περιοχή των Βαλκανίων σε βάρος του λαού μας και των λαών της περιοχής.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία μας πουν ΟΧΙ στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό. ΝΑΙ στη φιλία, την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη των λαών της περιοχής. ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, ΟΧΙ στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην περιοχή μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ