Παρασκευή 18 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., στο Πολύγωνο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Αθηναίων (Καρολίδου 2 και Βαφειοχωρίου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Αχαρνών, θα μιλήσουν: Ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν: Ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αλέξης Τσοκάνης, δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6 μ.μ., στο Μαρούσι, στην αίθουσα του δημαρχείου Αμαρουσίου, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 20 Γενάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα περιοδεύσουν στην περιοχή της Κινέτας. Θα επισκεφτούν χώρους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, θα συζητήσουν με τους κατοίκους και θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς.

-- Στις 11 π.μ., στη Γούβα, στην καφετέρια «Αιγαίο» (πλ. Πλυτά), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

-- Στις 7 μ.μ., στο Παγκράτι, στο καφενείο «Πουρναρούσα» (πλ. Πλαστήρα), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

-- Στις 11 π.μ., στο Γαλάτσι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρ. Καψάλη 36), θα μιλήσουν: Ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ., στο Κορωπί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Πεζόδρομος Παπασιδέρη), θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Κορωπίου και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση στη Νέα Σμύρνη, στο καφενείο «Αβέρτα» (Ελλησπόντου 27-29), θα μιλήσουν οι: Αλέξης Ματής, μέλος της ΤΕ των Νοτίων Συνοικιών Αττικής, και Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τη Δευτέρα 21 Γενάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Ιλιον, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ, θα μιλήσουν: Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κώστας Κατημερτζόγλου, δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Παναγιώτης Τσουκαλάς, δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στη Νίκαια, στην Αίθουσα Ενωσης Σμυρναίων Νίκαιας (28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας), θα μιλήσουν: Ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Τρίτη 22 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω και υποψήφια δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην Κεντρική Μακεδονία

Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στο Φουαγιέ του δημαρχείου Ευόσμου, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τη Δευτέρα 21 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο «Θεατράκι Χηλής» στην Καλαμαριά, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Τρίτη 22 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο Βόρειο Αιγαίο

Η ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ καλεί, αύριο Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης», στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»: Του υποψήφιου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Σταύρου Τάσσου και του υποψήφιου δημάρχου Λήμνου Κώστα Μαδυτινού. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Σάμου καλεί στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει με θέμα τις τοπικές εκλογές, τη Δευτέρα 21 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσουν: Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμου Κώστας Τζίχας, ο Σταύρος Τάσσος, η Αγλαΐα Κυρίτση.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ., σε συνεστίαση της ΚΟ Αταλάντης, στο κέντρο «Μπαλκόνι του Ουρανού», θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θωμάς Καρατράντος.

Αύριο Σάββατο:

-- Σε πολιτική εκδήλωση - λαϊκό γλέντι που οργανώνει η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

-- Στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση της ΚΟΒ Μεσαράς Κρήτης του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Στροφή» στον Σίβα του δήμου Φαιστού. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Φαιστού και δήμου Γόρτυνας, Γιάννης Ζαχαριουδάκης και Μιχάλης Μανιαδάκης.

Την Κυριακή 20 Γενάρη:

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Φαρσάλων καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 11 π.μ., στο μεζεδοπωλείο «Μέρμηγκας» στα Φάρσαλα. Θα παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος. θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Τσιαπλές.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Κιλελέρ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, στις 6.30 μ.μ., στο «Ηδιστον cafe» στη Νίκαια. Θα παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος και θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ