Πέμπτη 17 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλούσια δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Το Σάββατο 19 Γενάρη:

-- Στις 6 μ.μ., στο Πολύγωνο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Αθηναίων (Καρολίδου 2 και Βαφειοχωρίου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αχαρνών, θα μιλήσουν: Ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 7 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν: Ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αλέξης Τσοκάνης, δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου και υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 6 μ.μ., στο Μαρούσι, στην αίθουσα του δημαρχείου Αμαρουσίου θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και ο Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Την Κυριακή 20 Γενάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα περιοδεύσουν στην περιοχή της Κινέτας. Θα επισκεφτούν χώρους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, θα συζητήσουν με τους κατοίκους και θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς.

-- Στις 11 π.μ., στη Γούβα, στην καφετέρια «Αιγαίο» (πλ. Πλυτά), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στο Παγκράτι, στο καφενείο «Πουρναρούσα» (πλ. Πλαστήρα), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ., στο Γαλάτσι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρ. Καψάλη 36), θα μιλήσουν: Ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου και υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 11 π.μ., στο Κορωπί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Πεζόδρομος Παπασιδέρη), θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Κορωπίου και υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Τη Δευτέρα 21 Γενάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Ιλιον, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ, θα μιλήσουν: Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κώστας Κατημερτζόγλου, δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Παναγιώτης Τσουκαλάς, δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στη Νίκαια, στην Αίθουσα Ενωσης Σμυρναίων Νίκαιας (28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας), θα μιλήσουν: Ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας και υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Την Τρίτη 22 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω και υποψήφια δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Αύριο, Παρασκευή 18 Γενάρη, στις 7 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη 76), για την παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου.

Το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 6 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» Γλυφάδας καλεί σε εκδήλωση στο δημαρχείο Γλυφάδας για την παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου.

Σε άλλες περιοχές

Η ΚΟ Ηγουμενίτσας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση σήμερα, Πέμπτη 17 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, όπου θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων δημάρχων που στηρίζει το ΚΚΕ στη Θεσπρωτία. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πρέντζας, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο, Παρασκευή 18 Γενάρη, στις 8.30 μ.μ., σε συνεστίαση της ΚΟ Αταλάντης, στο κέντρο «Μπαλκόνι του Ουρανού», θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θωμάς Καρατράντος.

Σε πολιτική εκδήλωση - λαϊκό γλέντι που οργανώνει η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 8.30 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 20 Γενάρη:

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Φαρσάλων καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 11 π.μ., στο μεζεδοπωλείο «Μέρμηγκας» στα Φάρσαλα. Θα παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος. Επίσης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Τσιαπλές.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Κιλελέρ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, στις 6.30 μ.μ., στο «Ηδιστον cafe» στη Νίκαια. Θα παρουσιαστεί ο υποψήφιος δήμαρχος. Επίσης, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Τσιαπλές.

Τη Δευτέρα 21 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο θεατράκι Χηλής (Φροντιστήριο Τραπεζούντος), θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συσκέψεις και εκδηλώσεις(2023-07-26 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές(2023-07-18 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ενόψει των τοπικών εκλογών(2023-07-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-05-04 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-03 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-01-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ