Πέμπτη 17 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΙΜΚΙ
Κρίσιμο τεστ με παγίδες

Με την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ να του έχει κόψει αρκετά «μέτρα» στο δρόμο για μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ τη Χίμκι (21.00 - Novasports 1) για τη 19η αγωνιστική.

Λίγο πριν την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια νέων απωλειών στο κυνήγι της Εφές για την 4η θέση, καθώς μάλιστα έχουν αποκτήσει «συγκάτοικο» στην 5η θέση την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη, η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξει στο Φάληρο ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» για το πλασάρισμα στην οκτάδα και τα πλέι οφ.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γ. Μπαρτζώκα και τους δεσμούς του με τον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε τη Χίμκι ομάδα ποιοτική, μαχητική και ιδιαίτερα ανεβασμένη μετά τη νίκη της επί της Φενερμπαχτσέ την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτίμησε ότι ο αγώνας αποτελεί πρόκληση στην οποία ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντεπεξέλθει με επιτυχία και ότι η νίκη θα έχει μεγάλη σημασία, αλλά και ότι η πορεία της ομάδας δεν θα κριθεί από το αποψινό αποτέλεσμα.

Ο Μπλατ θα έχει στη διάθεσή του και τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

  • Αλλοι σημερινοί αγώνες: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου (19.00 - Novasports 2), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα (21.05 - Novasports 3), Γκραν Κανάρια - Φενερμπαχτσέ (22.00 - Novasports 2).
  • Η βαθμολογία (νίκες - ήττες): Φενερμπαχτσέ 16-2, Ρεάλ Μαδρίτης 15-3, ΤΣΣΚΑ 13-5, Εφές 12-6, Ολυμπιακός 11-7, Μπαρτσελόνα 11-7, Μπάγερν 9-9, Μπασκόνια 8-10, Αρμάνι Μιλάνο 8-10, Παναθηναϊκός 8-10, Μακάμπι 7-11, Χίμκι 7-11, Ζαλγκίρις Κάουνας 7-11, Γκραν Κανάρια 6-12, Μπούντουσνοστ 4-14, Νταρουσάφακα 2-16.

Κομβική για το στόχο της τετράδας είναι για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τη Χίμκι

Eurokinissi Sports

Κομβική για το στόχο της τετράδας είναι για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τη Χίμκι

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ