Τετάρτη 16 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΚΚΕ η μόνη δύναμη εναντίωσης στην αντιλαϊκή επίθεση και τα επικίνδυνα ΝΑΤΟικά σχέδια

Δ. Κουτσούμπας: Οι καβγάδες κυβέρνησης - ΝΔ και άλλων κομμάτων δεν μπορούν να κρύψουν την πλήρη στρατηγική ταύτιση και συμφωνία τους

  • Η περιβόητη «ανάκτηση του ηγετικού ρόλου» της Ελλάδας στα Βαλκάνια αφορά τους εγκληματικούς σχεδιασμούς ΝΑΤΟ - ΕΕ, που θέτουν σε τεράστιους κινδύνους το λαό. Η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι βασική πλευρά αυτών των σχεδιασμών, που δεν αμφισβητεί η ΝΔ. Γι' αυτό το ΚΚΕ την καταψηφίζει.
  • ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και τα άλλα κόμματα προσπαθούν να κρύψουν τη στρατηγική τους σύγκλιση με κάλπικα δίπολα, όπως το αραχνιασμένο «πρόοδος - συντήρηση». Πραγματική πρόοδος δεν είναι το φτιασίδωμα του φθαρμένου πολιτικού συστήματος. Είναι η ανατροπή του μνημονιακού οπλοστασίου, να ζει ο λαός με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του, να αποδεσμευτεί η χώρα από τις αλυσίδες και τα θανατηφόρα σχέδια των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών.
  • Με εξαίρεση το ΚΚΕ, η μεταπήδηση από το ένα κόμμα στο άλλο είναι πλέον πολύ εύκολη και αυτό είναι κριτήριο για το λαό. Και είναι σταθερό το ΚΚΕ, ακριβώς γιατί είναι σταθερά προσανατολισμένο στα λαϊκά συμφέροντα, σταθερό απέναντι στα πολιτικά παιχνίδια, στον τυχοδιωκτισμό.

ΣΕΛ.  4   -   7

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ