Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Στους δήμους της Αττικής
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:

Βύρωνας: Γείτονας Ευάγγελος, ετών 32. Δημοτικός σύμβουλος. Γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Σωματείου Γυμναστών - Προπονητών Αττικής. Μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γαλάτσι: Χαραλαμπίδης Γρηγόρης, ετών 57. Δημοτικός σύμβουλος. Εκτελωνιστής, μέλος της Ενωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Γαλατσίου.

Δάφνη - Υμηττός: Κηπουρού - Τόλια Ναυσικά, ετών 61. Δημοτική σύμβουλος από το 2014. Επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, Χημικά και Φυσικό Αέριο.

Ζωγράφου: Καραβίδας Ανδρέας, ετών 42. Δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Μέλος της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ.

Ηλιούπολη: Τσατσούλη Τασία, ετών 57. Δημοτική σύμβουλος από το 2010. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής του Κόμματος για την Τοπική Διοίκηση.

Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα: Σερετάκης Νίκος, ετών 50. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Ν. Φιλαδέλφειας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας από το 2004 έως το 2016. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και στους αγώνες που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στο δήμο. Εχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καρπενησίου από το 2010 έως το 2014. Μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:

Αγιος Δημήτριος: Δήμου Γιώτα, ετών 36. Δημοτική σύμβουλος από το 2010. Μεγάλωσε στον Αγιο Δημήτριο, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Αποφοίτησε από το Βιολογικό Πάτρας το 2006 και εργάζεται σε εταιρεία παροχής επιστημονικών υπηρεσιών προς φαρμακοβιομηχανίες. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Αλιμος: Καμαρινού Κυριακή, ετών 54. Δημοτική σύμβουλος. Εργάστηκε ως δασκάλα Ειδικής Αγωγής στον Αλιμο και το 2014 συνταξιοδοτήθηκε. Από το 1997 υπήρξε μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργυρούπολης - Ελληνικού - Αλίμου «Ο Θουκυδίδης». Υπήρξε αντιπρόσωπος του Συλλόγου στις Γενικές Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Γλυφάδα: Στεφανίδης Αλέξης, ετών 32. Πτυχιούχος Ψυχολογίας, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Γλυφάδας. Ηταν υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις εκλογές του 2014. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Ελληνικό - Αργυρούπολη: Ιωαννίδης Γιώργος, ετών 55. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Οικοδόμος, εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία και είναι μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Είναι μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, εκπροσωπώντας την «Αγωνιστική Συσπείρωση» Γονέων. Είναι γενικός γραμματέας του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Νέων Αργυρούπολης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Καλλιθέα: Βακαλόπουλος Γιάννης, ετών 52. Εχει μεγαλώσει και κατοικεί στην Καλλιθέα. Ηταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις εκλογές του 2014. Εργάζεται ως μισθωτός λογιστής. Εχει δραστηριοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια σε ΔΣ συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Μετέχει ενεργά στη Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας και στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Μέλος της ΤΕ Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Μοσχάτο - Ταύρος: Δολιανίδη Χριστίνα, ετών 24. Εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος. Εχει σπουδάσει Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μοσχάτου - Ταύρου και του Συλλόγου Γυναικών Μοσχάτου - Ταύρου. Ως φοιτήτρια ήταν μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Παντείου.

Νέα Σμύρνη: Κιουλάνης Γιάννης, ετών 59. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γιατρός γαστρεντερολόγος μετά την ειδίκευσή του στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Διατηρεί ιατρείο στη Ν. Σμύρνη από το 1996. Εχει διατελέσει: Υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας στις εκλογές του 2015, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2014. Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) στο παράρτημα νότιων προαστίων. Υποψήφιος με τη ΔΗΠΑΚ στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων - ΕΒΕ Ν. Σμύρνης.

Παλαιό Φάληρο: Γαρδίκης Νίκος, ετών 43. Εργαζόμενος στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου στην Ενωση Γονέων Π. Φαλήρου. Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπήρξε γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών «Σπύρος Λούης» του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (1995 - 1998), μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ (1999 - 2001), πρόεδρος του Σωματείου Γυμναστών - Προπονητών ν. Αττικής (2006 - 2010) και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Παραρτήματος Νότιων Συνοικιών του Συνδικάτου Τουρισμού - Επισιτισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αττικής (2015 - 2018).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:

Αγία Παρασκευή: Γκιζιώτης Ανδρέας, ετών 61. Κατοικεί στην Αγ. Παρασκευή από το 1962. Εκπαιδευτικός, εκλεγμένος για 4 τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Αντιπρόεδρος της Α' - Γ' ΕΛΜΕ Β' Αθήνας, εκπρόσωπος στην Ενωση Γονέων και στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Βριλήσσια: Βήττος Βασίλης, ετών 62. Δημοτικός σύμβουλος από το 2010 μέχρι σήμερα. Κατοικεί στα Βριλήσσια. Μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών. Πρώην μέλος του ΔΣ του ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθήνας). Μέλος της ΤΕ Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής - Ταχυδρομείων του ΚΚΕ.

Κηφισιά - Νέα Ερυθραία - Εκάλη: Μήλας Αντώνης, ετών 31. Δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς από τον Ιούνη του 2016 μέχρι σήμερα. Εχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως νοσηλευτής. Υποψήφιος με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας. Εως τον Ιούνη του 2016 μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» του ομίλου ΙΑΣΩ.

Λυκόβρυση - Πεύκη: Κυριακίδης Αρης, ετών 35. Δημοτικός σύμβουλος από το 2010 έως το 2014. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως βιοτέχνης παιδικών παπουτσιών. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Μαρούσι: Φωτόπουλος Θανάσης, ετών 52. Δημοτικός σύμβουλος. Πρόεδρος στο Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου και γραμματέας της Ομοσπονδίας του κλάδου. Μέλος της ΤΕ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Μεταμόρφωση: Μακρίδης Παναγιώτης, ετών 51. Ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Νέας Ιωνίας, έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού - 4ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Μεταμόρφωσης για δέκα συναπτά έτη.

Νέα Ιωνία: Κατιμερτζόγλου Κώστας, ετών 57. Δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας από το Φλεβάρη του 2018. Σπούδασε δάσκαλος στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου, από την οποία αποφοίτησε το 1982. Είναι συνολικά πάνω από 15 χρόνια μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» και πρόεδρός του την τελευταία πενταετία. Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και της Παναττικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Νέο Ηράκλειο: Ζαχάρος Γιώργος, ετών 64. Δημοτικός σύμβουλος. Είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου Αττικής, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Από το 1976 έως το 1984 διετέλεσε μέλος του ΔΣ του οικοδομικού σωματείου «Μπετόν Αρμέ Αθηνών». Στη συνέχεια υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Οικοδόμων Αθήνας και μέλος της πρώτης διοίκησης. Στέλεχος της ΠΑΣΕΒΕ, με θητεία στο σωματείο τεντοποιών ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και ιδρυτικό μέλος της Ενωσης Αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου, όπου διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ. Σήμερα είναι μέλος της Παναττικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.

Παπάγου - Χολαργός: Ρεκλείτης Αντώνης, ετών 37. Οικονομολόγος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ερευνητικά Κέντρα (ΠΟΣΕΕΤΙΔ), εκλεγμένος με το ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Πτυχιούχος Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην Οικονομική και Χρηματοοικονομική.

Πεντέλη - Μελίσσια: Κωνσταντάς Σπύρος, ετών 46. Δημοτικός σύμβουλος. Απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου. Διοικητικός υπάλληλος στο δήμο Αμαρουσίου. Πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, οργανωτικός γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων δήμου Αμαρουσίου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Φιλοθέη - Ψυχικό: Καβαλάρης Ιωάννης, ετών 50. Δημοτικός σύμβουλος τα τελευταία οκτώ χρόνια. Είναι φαρμακοποιός και δραστηριοποιείται στο κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια. Μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής καθώς και του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Χαλάνδρι: Καρατζά Λούλα, ετών 65. Δημοτική σύμβουλος. Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Ιδρυτικό μέλος πολλών συλλόγων στο Χαλάνδρι, επί 12 χρόνια στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων. Εκλεγμένη στην ΕΕ του ΕΣΥΝ. Υπεύθυνη του Τμήματος Κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ:

Αγία Βαρβάρα: Καρανάσιου Ελένη, ετών 39. Δημοτική σύμβουλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και στον Σύλλογο Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Βαρβάρας. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Αγιοι Ανάργυροι - Καματερό: Σκολαρίκος Θοδωρής, ετών 41. Δημοτικός σύμβουλος. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Αιγάλεω: Δάγκα Βιβή, ετών 37. Κοινωνική λειτουργός. Δημοτική σύμβουλος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών.

Ιλιον: Σταματόπουλος Νίκος, ετών 35. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιλιον. Πτυχιούχος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Περιστέρι: Σιδέρης Γιώργος, ετών 36. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομείο «Αττικόν», ΩΡΛ - χειρουργικής κεφαλής - τραχήλου. Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο «Αττικόν», μέλος του ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Αχαρνές: Τοπαλλιανίδης Βασίλειος, ετών 56. Πνευμονολόγος, επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος. Μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Διόνυσος: Παντελόγλου Τεύκρος, ετών 37. Δημοτικός σύμβουλος. Είναι αυτοαπασχολούμενος γεωπόνος - γεωτεχνικός και μόνιμος κάτοικος Αγίου Στεφάνου του δήμου Διονύσου. Μέλος της κεντρικής διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ). Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Κρωπία: Ρεμπάπης Βαγγέλης, ετών 34. Δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Κάτοικος Κορωπίου, ιδιωτικός υπάλληλος, εργάστηκε ως τεχνικός στα Λατομεία Κορωπίου. Είναι Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Λαυρεωτική: Παμφίλης Αποστόλης, ετών 67. Δημοτικός σύμβουλος. Αυτοαπασχολούμενος στο Λαύριο, δραστηριοποιείται στην Ενωση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Λαυρίου, πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου.

Μαραθώνας - Νέα Μάκρη: Στεφανίδης Νίκος, ετών 63. Δημοτικός σύμβουλος. Υπήρξε υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Ανατολικής Αττικής το 1994 και το 1998 και μέχρι την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων συνέχισε να εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική. Διατηρεί χρυσοχοείο στη Ραφήνα από το 1973. Εχει διατελέσει πρόεδρος, γραμματέας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσογείων Αττικής. Εχει διατελέσει πρόεδρος και σε άλλες θέσεις του ΔΣ της Ενωσης ΕΒΕ Ραφήνας από το 1978 μέχρι σήμερα.

Μαρκόπουλο - Μεσόγεια: Συλελόγλου Ανδρέας, ετών 58. Δημοτικός σύμβουλος την τετραετία 2011 - 2015. Οικονομολόγος, μέλος του ΟΕΕ και της ΕΕΛΠ. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Παιανία: Φιλιούσης Κωνσταντίνος, ετών 68. Δημοτικός σύμβουλος, συνταξιούχος της ΕΡΤ.

Παλλήνη: Πασχαλίδου Θεοδώρα, ετών 35. Αυτοαπασχολούμενη, κοινωνιολόγος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Τομέα Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, δραστηριοποιείται στο γονεϊκό κίνημα.

Ραφήνα - Πικέρμι: Τσαλαπατάνης Χρήστος, ετών 56. Δημοτικός σύμβουλος. Ηταν μέλος της διοίκησης της Ενωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Ραφήνας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Τομέα Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

Σαρωνικός: Γαλανοπούλου Τάνια, ετών 56. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, μέλος της ΟΓΕ Σαρωνικού, κάτοικος Σαρωνίδας.

Σπάτα - Αρτέμιδα: Δάρδαλης Νίκος, ετών 40. Δημοτικός σύμβουλος. Εκπαιδευτικός σε σχολείο της Αρτέμιδας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ). Μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κομματικής Οργάνωσης Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

Ωρωπός: Χασιώτης Μιχάλης, ετών 37. Δημοτικός σύμβουλος. Μισθωτός λογιστής, υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα και μόνιμος κάτοικος Αυλώνα του δήμου Ωρωπού. Γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Πασακυριάκος Κωνσταντίνος, ετών 47. Δημοτικός σύμβουλος από το 2011. Δημοσιογράφος, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Ασπρόπυργος: Τσοκάνης Αλέξης, ετών 43. Δημοτικός σύμβουλος. Λογιστής, πρόεδρος της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ασπροπύργου.

Ελευσίνα: Κώνστας Κώστας, ετών 30. Μηχανικός λογισμικού, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Θριασίου - Μεγαρίδας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Μάνδρα - Ειδυλλία: Θεοδώρου Χαράλαμπος, ετών 57. Δημοτικός σύμβουλος. Καθηγητής ξένων γλωσσών.

Μέγαρα: Χοροζάνης Αντώνης, ετών 66. Δημοτικός σύμβουλος. Συνταξιούχος μεταλλεργάτης, μέλος της ΤΕ Θριασίου - Μεγαρίδας του ΚΚΕ.

Φυλή: Ζαπάντης Νίκος, ετών 56. Εκπαιδευτικός. Μέλος του ΔΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και της Επιτροπής Πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ:

Κερατσίνι - Δραπετσώνα: Καλαμαράς Γιώργος, ετών 35. Δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Πολιτικός μηχανικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (απόφοιτος πρώην ΤΕΙ Πειραιά), μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Κορυδαλλός: Παπουτσιδάκη Ελευθερία, ετών 47. Δημοτική σύμβουλος από το 2010. Οδοντίατρος, εκλεγμένη για πάνω από μια δεκαετία στο ΔΣ του Συλλόγου Οδοντιάτρων Πειραιά και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΟ (Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας).

Νίκαια - Αγιος Ιωάννης Ρέντης: Κατηφές Παναγιώτης, ετών 43. Δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας από το 2007 μέχρι σήμερα. Κοινωνιολόγος, σύμβουλος εξαρτήσεων, αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ, εκλεγμένος στο ΔΣ της ΑΣΓΜΕ και στο Σύλλογο Γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας. Μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Πέραμα: Βατίστας Βασίλης, ετών 42. Δημοτικός σύμβουλος. Γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στο Πέραμα. Κατάγεται από τη Νεάπολη Λακωνίας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 2002. Από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος. Για πολλά χρόνια διαδοχικά μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου - Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» και από το 2017 πρόεδρος του Συλλόγου. Αντιπρόσωπος στις Γενικές Συνελεύσεις της ΔΟΕ και σε συνέδρια της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Σαλαμίνα: Παπαελευθερίου Μαρία, ετών 52. Δημοτική σύμβουλος. Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στο μαζικό κίνημα. Διετέλεσε πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κοκκινόβραχου. Μέσα από διάφορες θέσεις στα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων στο 16ο Δημοτικό Σχολείο, στο 2ο Γυμνάσιο, στο 3ο Λύκειο, στο ΔΣ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Κερατσινίου, όπως και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Πειραιά.

Αίγινα: Ηλίας Παναγιώτης, ετών 60. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγινα. Σπούδασε στη Σχολή Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών του ΚΑΤΕΕ, από όπου αποφοίτησε το 1980. Είναι μέλος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Αθήνας) και διδάσκει στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών από το 1983. Εχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση ως φοιτητής, έκτακτος εκπαιδευτικός και ΕΠ του ΤΕΙ Αθήνας, ενώ ήταν μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Αθήνας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αίγινας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org