Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

-- Η ΤΕ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσει τον επικεφαλής που στηρίζει το Κόμμα στον δήμο Κω.

Πολιτικές συγκεντρώσεις - συσκέψεις

Το Σάββατο 12 Γενάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ΚΟ του 5ου Διαμερίσματος Αθήνας στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας, Πατησίων - Κυψέλης. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Η ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη, στις 6.30 μ.μ., στο Α2 ΚΑΠΗ (Αγίας Παρασκευής 63 - Πειραϊκή). Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, και η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Πειραιά.

Την Κυριακή 13 Γενάρη:

-- Οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Β' ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων (Πλαπούτα 2 και Κωνσταντινουπόλεως). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Αναργύρων - Καματερού και υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Η ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 10.45 μ.μ., στο καφέ - μεζεδοπωλείο «Μπούσουλας» (Σάμου 16 και Ζανέτου-Καμίνια). Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου και η Ελπίδα Παντελάκη.

Η ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα 14 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21). Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου και η Ελπίδα Παντελάκη.

Την Τετάρτη 16 Γενάρη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Περιστέρι, στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Αχαρνών, θα μιλήσουν: Ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org