Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεστιάσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 12 Γενάρη:

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνουν την ετήσια συνεστίαση, στο κλειστό γήπεδο «Χαλκιά - Αναστασιάδη» (Κυκλάδων 18 - κάθετος Ληλαντίων), με ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και κρασί. Θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στη συνεστίαση θα απονεμηθούν τα βραβεία άμιλλας στις πρωτοπόρες ΚΟΒ της ΤΟ Εύβοιας για την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2018.

-- Οι ΚΟ δήμου Παύλου Μελά καλούν στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Ερως» (Ανδρ. Παπανδρέου 265, Μετέωρα). Θα χαιρετίσει ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Η ΚΟ Πεύκης - Λυκόβρυσης Αττικής καλεί στις 9 μ.μ., στο δημαρχείο της Πεύκης (αίθουσα Μανώλη Αναγνωστάκη).

-- Η ΚΟ Μεταμόρφωσης καλεί στις 8 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο κτήμα Δηλαβέρη.

Την Κυριακή 13 Γενάρη:

-- Η ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι στη 1 μ.μ., στο δημοτικό γυμναστήριο Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 17).

-- Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίασή της στη 1 μ.μ., στο χώρο του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η είσοδος θα γίνεται από το κτίριο του Πολυτεχνείου, απέναντι από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

-- Την ετήσια συνεστίασή της διοργανώνει η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, στη 1 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Σερρών.

-- Η ΚΟΒ Πρόνοιας Νοτίων Προαστίων Αττικής και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ του ΚΚΕ καλούν σε συνεστίαση στη 1 μ.μ., στο μεζεδοπωλείο «Μπερμπάντης Γάτης» (Ασυρμάτου 13, Αγιος Δημήτριος). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει η ΤΟ Κοζάνης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 16 Γενάρη στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων».

  • Για την Κυριακή 3 Φλεβάρη αναβάλλεται το γλέντι των ΚΟ Καλαμαριάς του ΚΚΕ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 13/1. Θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, στο αμφιθέατρο 4ου και 5ου Λυκείου Βότση, στη 1 μ.μ.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org