Πέμπτη 10 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

-- Η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, αύριο Παρασκευή 11 Γενάρη, τους επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στον δήμο Ρόδου.

-- Η ΤΕ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσει τον επικεφαλής που στηρίζει το Κόμμα στον δήμο Κω.

Πολιτικές συγκεντρώσεις

Οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 11 π.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Πλαπούτα 2 και Κωνσταντινουπόλεως), συγκέντρωση με θέμα: «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου». Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Αναργύρων - Καματερού και υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Την Τετάρτη 16 Γενάρη, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Περιστέρι, στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1), θα μιλήσουν οι Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε σύσκεψη στο 5ο ΚΑΠΗ (Καλλέργη 142). Θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, και η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και δημοτική σύμβουλος Πειραιά.

Το Σάββατο 19 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Αχαρνών, θα μιλήσουν: Ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Σάμου διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 14 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος περιφερειάρχης και βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Τάσσος και ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τζίχας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ