Τρίτη 8 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Δικαίωση Ολυμπιακού για επανέναρξη

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε χτες σχετικά με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα της Super League που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 12-13 Γενάρη μετά τη δικαίωση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα διακόπηκε μετά την απόφαση των διαιτητών για επ' αόριστον αποχή έπειτα από την επίθεση μαφιόζικου τύπου από αγνώστους που δέχθηκε ο συνάδελφός τους Αθανάσιος Τζήλος έξω από το σπίτι στη Λάρισα.

Μετά τις εγγυήσεις που έλαβαν οι διαιτητές σε πρόσφατη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων, αποφάσισαν τη λήξη της αποχής. Στη συνέχεια σε συνεδρίασή της η Super League κατά πλειοψηφία (13-3) όρισε η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος να γίνει από τη 15η αγωνιστική που εκκρεμούσε από το διήμερο 22-23 Δεκέμβρη πηγαίνοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα μια βδομάδα πίσω. Σε κάτι τέτοιο αντιδρούσε ο Ολυμπιακός που αντιπρότεινε την επανεκκίνηση από την προγραμματισμένη για τις 12-13/1 16η αγωνιστική και η 15η να διεξαχθεί εμβόλιμα. Μετά την απόφαση της Λίγκας οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προσφυγή με αποτέλεσμα τη χτεσινή δικαίωσή τους.

Ετσι, μετά τα νέα δεδομένα (και εκτός απροόπτου) η επιστροφή στη δράση θα γίνει με τη 16η αγωνιστική, που περιλαμβάνει τα παιχνίδια: ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης, Αρης - Λαμία, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ, Ατρόμητος - Παναιτωλικός, Λεβαδειακός - Ολυμπιακός, ΟΦΗ - Πανιώνιος, Παναθηναϊκός - Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ