Σάββατο 5 Γενάρη 2019 - Κυριακή 6 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ

-- Η ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Δημαρχείου στον Αγιο Κήρυκο, σε συγκέντρωση με θέμα: «Η δράση του ΚΚΕ στην Τοπική Διοίκηση για τη στήριξη του λαού στην πάλη του για τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες του». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Ικαρίας, Στέλιος Σταμούλος, και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Σταύρος Τάσσος. Στη συγκέντρωση θα ανακοινωθούν και οι επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους της Περιφερειακής Eνότητας Ικαρίας.

-- Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των υποψήφιων δημάρχων που στηρίζει το ΚΚΕ στους δήμους της ΠΕ Σερρών διοργανώνει η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 7 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψήφιους που στηρίζει σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 8 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο Πολυγύρου.

Συγκέντρωση στους Αγίους Αναργύρους Αττικής

Οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 11 π.μ., στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Πλαπούτα 2 και Κωνσταντινουπόλεως) συγκέντρωση με θέμα: «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου». Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Αναργύρων - Καματερού και υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στη Σάμο

Ο Κώστας Τζίχας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμου, όπως ανακοίνωσε η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ