Πέμπτη 3 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Σάββατο το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, από τις 5 το απόγευμα

Τις μέρες των γιορτών αναμφισβήτητα τον πρώτο λόγο τον έχουν τα παιδιά. Πιστή σ' αυτό το πνεύμα, η ΚΝΕ διοργανώνει για ένατη χρονιά φέτος μέσα στις γιορτές μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, δίνοντας τη δυνατότητα στα νέα ζευγάρια να προσφέρουν στα παιδιά τους δημιουργική διασκέδαση και όμορφες παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος, το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Γενάρη στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Το φουαγιέ του Περισσού θα στολιστεί κατάλληλα και από τις 5 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους, μέσα από ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων και παραστάσεων που προετοιμάζει η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αρχικά, θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια με θέμα την παγωμένη εποχή του έτους, το χειμώνα! Ετσι, οι μικροί φίλοι θα δημιουργήσουν με... μυστικά υλικά το δικό τους χιόνι, αλλά και διάφορες άλλες κατασκευές που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη εποχή. Το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να «κλέψουν» τα εργαστήρια πειραμάτων, αλλά και το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής! Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρχουν και απλά εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευών για τα πολύ μικρά παιδιά.

Στη συνέχεια, μέλη της Θεατρικής Ομάδας της ΚΝΕ θα παρουσιάσουν το παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» και τα παιδιά μέσα από τη δραματοποιημένη αφήγηση θα ζήσουν τις περιπέτειες του Καρυοθραύστη και της μικρής Κλάρας.

Στις 7.15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παιδική παράσταση «Ολα είναι μουσική» από το θέατρο κούκλας της Ιρίνα Μπόικο. Μία φαντασμαγορική κουκλοθεατρική παράσταση, για όλη την οικογένεια, με ηθοποιούς, κούκλες και θέατρο σκιών, όπου όλο το κοινό συμμετέχει ενεργά. Τι ενώνει έναν οδηγό λεωφορείου, έναν μάγειρα, έναν ζωγράφο, μία δασκάλα, έναν οδοκαθαριστή κι έναν σκύλο; Ενας τυχαίος περαστικός σκέφτηκε πως αυτό που τους ενώνει είναι η επιθυμία για χαρά, η αναζήτηση της ευτυχίας! Και επειδή, όπως έλεγε ένας διάσημος μουσικός, «στη ζωή μας ό,τι κάνουμε είναι Μουσική!», τραγούδησε μία μελωδία που άλλαξε τη ζωή όλων! Μία χαρούμενη παράσταση, που ενώνει μικρούς και μεγάλους σε μια χαρούμενη παρέα, από την οποία όλοι βγαίνουν γελώντας και τραγουδώντας: «Ολα είναι Μουσική»!

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με πολύ χορό και τραγούδι στο καθιερωμένο πάρτι!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το Σάββατο το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ της ΚΝΕ(2019-01-05 00:00:00.0)
Το Σάββατο 5 Γενάρη το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ της ΚΝΕ(2018-12-29 00:00:00.0)
Παίζουμε, τραγουδάμε, δημιουργούμε...(2015-12-08 00:00:00.0)
Ξεκινά αύριο το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ(2012-12-28 00:00:00.0)
Δραστηριότητες με μεράκι και περιεχόμενο(2012-12-21 00:00:00.0)
Πρωτοχρονιάτικο φεστιβάλ της ΚΝΕ για παιδιά(2012-12-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ