Πέμπτη 3 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Αφιξη Σολδάνο για τον Ολυμπιακό

Τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται από χτες στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η απόκτηση του Σολδάνο αναμένεται να ανακοινωθεί από την ελληνική ομάδα ίσως και σήμερα.

Παράλληλα, παρελθόν για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Φελίπε Πάρντο, παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Οπως ανακοινώθηκε χτες, ο Κολομβιανός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στη μεξικανική Τολούκα.

ΑΕΚ: Προσπάθειες για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενσωμάτωση του Νέναντ Κρίστιτσιτς καταβάλλουν στην ΑΕΚ. Η «Ενωση» πέτυχε να αποκτήσει τον Σέρβο χαφ από τώρα και όχι το καλοκαίρι, μένει όμως να διευθετηθούν κάποια τελευταία ζητήματα που έχουν προκύψει γύρω από τη συμφωνία της ελληνικής ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή και ο παίκτης να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πανιώνιος: Σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή παίκτη από το Λιχτενστάιν, Νίκολας Χάσλερ, φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ο 31χρονος μέσος, που μετράει 57 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει περάσει και από το αμερικανικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τις ομάδες του Τορόντο και του Σικάγου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ