Πέμπτη 3 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες για τα παιδιά

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών έγινε η γιορτή στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας
Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών έγινε η γιορτή στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας
Τις πρωτοβουλίες με τις οποίες χαρίζουν στα παιδιά των εργαζομένων και τις οικογένειές τους στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς, με αφορμή τις γιορτινές μέρες, συνεχίζουν συνδικαλιστικοί και μαζικοί φορείς.

Επιτυχημένη γιορτή στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/12 η γιορτή για τα παιδιά που συνδιοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών (μέλος ΟΓΕ). Η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, που φιλοξένησε τη γιορτή, είχε στολιστεί με ευχές για τα παιδιά όλου του κόσμου, για το δικαίωμά τους στη μόρφωση, στο σχολείο, στην ξέγνοιαστη παιδική ηλικία, αλλά και την ευχή να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρα αγάπης και αλληλεγγύης.

Τα παιδιά ζωγράφισαν κάρτες, γεύτηκαν λιχουδιές και γλυκίσματα, άκουσαν μουσική, έπαιξαν με έναν «άτακτο τάρανδο» και διασκέδασαν με το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», ακούγοντας παράλληλα κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν η «Μπαντίνα» του δήμου Πατρέων πλημμύρισε την αίθουσα με μουσικούς κάθε ηλικίας, κάθε λογής όργανα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και η άφιξη του Αγιου Βασίλη, που μοίρασε δώρα και μίλησε με τα παιδιά.

Κουκλοθέατρο και δώρα για τα παιδιά από το Σωματείο στο ΠΑΓΝΗ

Δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται μοίρασε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ
Δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται μοίρασε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ
Γιορτινή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου οργάνωσε την Παρασκευή 28/12 το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για τα παιδιά των εργαζομένων και τα παιδιά που νοσηλεύονται. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν το κουκλοθέατρο «Θησέας» από το «Κου-Κλο Θέατρο» Κρήτης.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Σωματείο δώρισε παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται στις κλινικές του νοσοκομείου (Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική και ΜΕΘ Παίδων). Μαζί με τον Αγιο Βασίλη, τα μέλη του Σωματείου μοίρασαν δώρα και ευχές στα παιδιά και στους γονείς τους για γρήγορη ανάρρωση. «Ευχόμαστε για τη νέα χρονιά που έρχεται, να μην υπάρχει ασθένεια και φτώχεια και στα πρόσωπα να παιδιών μας να βλέπουμε μόνο χαμόγελα, όπως θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιδιά!», τονίζει το Σωματείο.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

-- Αύριο Παρασκευή, ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς προσκαλεί σε παράσταση Καραγκιόζη του Αγάπιου Αγαπίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Το Σάββατο 5/1, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας διοργανώνει παιδική γιορτή, στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία της ΟΓΕ (Βερανζέρου 1, 4ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ